Închide meniul

OFICIAL | Dan Alexa a plecat de la Rapid. Cine va sta pe banca giuleştenilor la reunire

Gal Dorin Publicat: 9 august 2020, 11:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă
OFICIAL | Dan Alexa a plecat de la Rapid. Cine va sta pe banca giuleştenilor la reunire

Facebook Rapid

Dan Alexa nu o va mai antrena pe Rapid

UPDATE 14:00 Dan Alexa nu mai este antrenorul Rapidului. Anunţul oficial a fost făcut pe pagina de Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Clubul nostru se desparte de Dan Alexa și de Costel Ilie, cărora le mulțumim pentru perioada petrecută la Rapid și pentru dedicarea de care au dat dovadă. Dan Alexa a condus Rapidul, din postura de antrenor principal, în play-off-ul ligii secunde, echipa noastră obținând o victorie, trei remize și o înfrângere.

Reunirea lotului va avea loc mâine, iar până la numirea unui nou antrenor echipa va fi condusă de Ștefan Grigorie. Noul sezon al ligii secunde va începe la finalul acestei luni, în week-end-ul 28-30 august, tragerea la sorți a "țintarului" urmând a avea loc cel mai probabil săptămâna viitoare", au dezvăluit conducătorii clubului.

Angelescu a negat că ar fi posibilă o continuare cu Dan Alexa pe banca tehnică, motivând că obiectivul acestuia ar fi fost promovarea care a fost ratată şi că un nou tehnician va fi anunţat la începutul săptămânii viitoare.

Reclamă

Cine vine pe banca Rapidului?

Omul de afaceri a vorbit şi despre ceea ce urmează pentru banca tehnică a giuleştenilor.

"În momentul de faţă nu pot să vă spun un nume pentru că ne gândim la mai mulţi antrenori şi cel mai probabil luni sau marţi cel târziu vom avea şi nişte propuneri de făcut şi veţi afla, dar până atunci nu este corect să spunem cu cine negociem".

Angelescu despre plecările în masă de la Rapid

Acţionarul a discutat şi despre plecările în masă de la Rapid într-un interviu pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

"Singurul cu care am avut o discuţie legată de acest eşec a fost Ovidiu Burcă şi am decis împreună cu el să facă un pas în spate şi să căutăm pe altcineva.

Au fost foarte multe probleme între foşti rapidişti şi interne şi legate de lot, de jucători. Dezamăgirea este foarte mare pentru că am avut cel mai mare buget din Liga 2".

Angelescu: Nu este doar vina lui Pancu

Mai mult, Victor Angelescu a refuzat să fie de partea celor care-l văd pe Daniel Pancu exclusiv responsabil pentru ratarea promovării în Liga 1.  

"75% mă îndrept către Daniel Pancu. Din punctul meu de vedere, Daniel şi-a făcut treaba de antrenor. În momentul în care nu a mai avut rezultate, a plecat. (…) Din tot ce am citit în presă, nu ştiu daca 3% e adevărat.

Are şi Pancu partea lui de vină (…) dar este un cumul de factori. Nu putem să punem totul în curtea lui Pancu", a concluzionat omul de afaceri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și