Închide meniul

Gigi Becali anunţă hegemonia FCSB-ului în Liga 1: "CFR şi Craiova nu vor mai mişca în fața noastră!" Avertisment pentru jucători: "Cine crede că nu poate să ridice mâna acum"

Antena Sport Publicat: 6 august 2020, 8:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Reclamă
Gigi Becali anunţă hegemonia FCSB-ului în Liga 1: "CFR şi Craiova nu vor mai mişca în fața noastră!" Avertisment pentru jucători: "Cine crede că nu poate să ridice mâna acum"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

FCSB nu a mai câştigat titlul din 2015, însă Becali e convins că se termina această perioadă de secetă în 2021. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă CFR a bătut în meciul direct, atunci înseamnă că a fost mai buna decât Craiova, dar CFR îmi pare o campioană desculță. Ati văzut şi voi cât s-a chinuit CFR cu copiii noştri de la echipa a doua. Nu mă intereseaza că Mihai Rotaru a pierdut titlu.

Cred că şi-a primit lectia meritată şi a vazut şi el cum este să joci cu copiii în meciurile în care speri ca adeversarul tău în lupta pentru titlu să se încurce. Am vrut să dăm şi noi şansa la cei tineri să joace aşa cum au făcut şi ei în meciul ăla cu Viitorul.

Nu mă credeți? Dar gata, de la anul CFR şi Craiova nu vor mai mişca în fața noastră şi le transmit jucătorilor mei că nu voi mai accepta să aibă parcursul din acest campionat", a spus Gigi Becali la Prosport

Gigi Becali, mesaj pentru jucători

Gigi Becali lansează şi un avertisment pentru jucători. Patronul le-a transmis că trebuie să se adapteze cu metodele de antrenament pe care le va implementa neamţul Thomas Neubert, noul preparator fizic al echipei.

Reclamă
Reclamă

"Cine crede că nu poate să lucreze cu Neubert să ridice mâna de acum, iar cine vrea să se apuce de serios de treabă, atunci va avea toată susținerea mea. Vintilă a plecat şi nu vreau să mai spun nicio vorbă şi nicio scuză despre el”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:08

George Pușcaș, „dublă” în Turcia! Atacantul naționalei a făcut spectacol în Bodrumspor – Adana Demirspor 3-1

21:05

AEK – Panathinaikos, 21:30, LIVE VIDEO. Derby-ul Atenei e în direct în AntenaPLAY. Echipele de start

20:57

Bernadette Szocs – Xiaona Shan LIVE VIDEO în AntenaPLAY (luni, 15:20), la China Smash 2024

20:57

LIVE VIDEOPAOK – Aris 0-0, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic. Bară a lui Tissoudali

20:40

Adversara FCSB-ului din Europa League avea 3-0 în minutul 12. Ce s-a întâmplat ulterior a fost uluitor! Rezultatul partidei

20:28

Manchester United – Tottenham 0-3! Echipa lui Ten Hag, umilită pe teren propriu. Vot de încredere pentru Radu Drăguşin

1 LIVE VIDEOFC Porto – Arouca e ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 4 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 5 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și