Închide meniul

Război la Cluj! Jucătorii de la CFR se atacă între ei: "Este un ipocrit!" vs. "Trebuie să fii caracter"

Silviu Corneanu Publicat: 5 august 2020, 8:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Reclamă
Război la Cluj! Jucătorii de la CFR se atacă între ei: "Este un ipocrit!" vs. "Trebuie să fii caracter"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la CFR, după ce au câştigat titlul

Djokovic a fost deranjat de atacul lui Arlauskis, care a spus că mijlocașul nu are caracter, după ce acesta a semnalat problemele cu banii de la echipă și i-a dat imediat replica. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic: "E un ipocrit" 

"Sincer, m-a surprins un pic. Dacă țin bine minte, în luna mai, Arlauskis nu era lângă noi pentru că nu era fericit cu banii pe care i-a primit, iar acum e moralist. Eu am respectat contractul meu. Chiar m-a surprins reacția lui Arlauskis. Îmi asum critica de jucător, dar când cineva mă face praf în presă că nu am caracter…

A greșit persoana Arlauskis. Arlauskis a fost primul care a cerut respect și banii, dar acum se schimbă la 180 de grade, înseamnă că esti cam ipocrit. Un om cu două fețe", a declarat Djokovic conform Prosport.

Arlauskis, atac la Djokovic

"A fost o ieșire neinspirată a lui Djokovic, trebuie să fii caracter, să susții clubul și la bine și la rău, nu cred că Djokovic moare de foame", au fost vorbele lui Arlauskis, conform Digi Sport, care l-au deranjat pe Djokovic. 

În altă ordine de idei, Arlauskis şi-a anunţat plecarea de la CFR.

Reclamă

Djokovic: "E momentul să ne trezim cu toții" 

Djokovic susține ca el și colegii săi sunt neplătiți de mai multe luni și-i acuză pe cei din conducerea clubului că au profitat de pandemia de Covid-19.
echipă cu probleme.

"Cred că e momentul să ne trezim toți. Toate cluburile din România au probleme cu banii. Nu mi se pare normal ca cineva să profite de COVID. 

Suntem campionii României și trebuie să avem și respect, de aia am vrut să trag un semnal de alarmă. Nu pot să mă schimb eu, iar când ceva e în neregulă trebuie să spun", a mai spus Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și