Închide meniul

CFR Cluj poate detona "bomba" pe piaţa transferurilor. Mario Balotelli, în negocieri cu campioana României!

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 august 2020, 21:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Reclamă
CFR Cluj poate detona "bomba" pe piaţa transferurilor. Mario Balotelli, în negocieri cu campioana României!

Profimediaimages

Mario Balotelli, dorit de CFR Cluj

Conform Look Sport, Nelu Varga a început negocierile cu Mario Balotelli. Atacantul de 29 de ani a plecat cu scandal de la Brescia şi îşi caută o nouă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Balotelli, dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj

Patronul lui CFR Cluj a anunţat, imediat după câştigarea unui nou titlu, că pregăteşte transferuri de senzaţie. Nicolae Stanciu şi Balotelli sunt principalele ţinte ale ardelenilor.

"Vom semna doi jucători, nu vă pot spune cine. Unul este unul dintre cei mai mari golgheteri ai Italiei, celălalt este cel care ne-a răpus în play-off-ul Champions League. E posibil. (n.r întrebat dacă Stanciu e pe lista CFR-ului.) O să vedeți, vă promitem că o să fie o surpriză. Niciodată nu m-am gândit să continuăm fără Dan Petrescu", a spus Nelu Varga la Look Sport.

Rămâne de văzut cum va reuşi gruparea din Gruia să plătească salariul atacantului care a câştigat trei titluri în Serie A cu Inter şi unul în Premier League, cu Manchester City. La Brescia, Balotelli primea nu mai puţin de 3.7 milioane de euro pe an.

CFR Cluj a mai reuşit şi în trecut o lovitură uriaşă prin aducerea lui Julio Baptista. Aflat pe finalul carierei, brazilianul care a impresionat la Real Madrid nu a putut să se facă remarcat şi în Liga 1. A avut probleme cu accidentările şi a jucat numai 20 de minute în tricoul campioanei României. La CFR, Baptista primea un salariu lunar de 50.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și