Închide meniul

Gică Hagi a răbufnit în ziua în care au fost declarate 1225 cazuri de Covid-19, în România. "Toată lumea se plânge. Nu ne-am odihnit destul 3 luni?"

Antena Sport Publicat: 1 august 2020, 19:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
Gică Hagi a răbufnit în ziua în care au fost declarate 1225 cazuri de Covid-19, în România. "Toată lumea se plânge. Nu ne-am odihnit destul 3 luni?"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Discursul lui Gică Hagi

”Ăsta este lotul pe care l-am avut, am încercat să facem o echipă competitivă. Din păcate, a fost cea mai slabă repriză pe care am făcut-o, nu am fost concentrați, jucătorii au fost prea relaxați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi: Toată lumea se plânge. Nu ne-am odihnit destul 3 luni?

Când adversarul este mai iute, mai puternic decât tine, asta se întâmplă. Gabi Iancu este accidentat, toți sunt accidentați. Ei au fost mult mai agresivi, au început foarte bine, din păcate asta este. Matei a greșit, a fost izolat, nu mai putea lua contact cu noi, vom analiza ce facem cu el, vom vedea.

Nu știu când se va juca meciul cu Dinamo, dar trebuie să ne adaptăm. Toată lumea se plânge, toată lumea vorbește, dar trebuie să ne adaptăm. Nu ne-am odihnit destul trei luni? Trebuie să jucăm fotbal, să ne bucurăm de fotbal", a spus Hagi, după eşecul cu Sepsi.

Chiar dacă a fost învinsă pe teren propriu, Viitorul rămâne pe prima poziţie a play-out-ului, cu 42 de puncte acumulate după primele 13 etape disputate. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și