Închide meniul

Becali anunţă "apocalipsa" la FCSB: "Ce fac dacă nu intru în Europa?" Datoria uriaşă pe care o are clubul

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2020, 5:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
Becali anunţă "apocalipsa" la FCSB: "Ce fac dacă nu intru în Europa?" Datoria uriaşă pe care o are clubul

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Becali spunea în urmă cu ceva timp că a băgat 40 de milioane de euro în echipă, bani pe care şi i-a recuperat ulterior. Finanţatorul FCSB vrea cu orice preţ ca echipa să intre în grupele Europa League, pentru a nu risca falimentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În altă ordine de idei, Becali a anunţat că va aduce doi atacanţi şi un fundaş central la echipă, dar nu este dispus să plătească mulţi bani pentru ei.

Gigi Becali: "Am 11 milioane de euro împrumutaţi"

"Eu am 11 milioane de euro împrumutaţi. Dacă nu mă calific în Europa, după intru în faliment, ce fac? Eu credeam că am 8 milioane de eruo, dar mi-a zis contabilul că am 11. 

Păi îl vând pe Man, dar ce fac dacă nu-l vând? Eu vreau să vă zic că este foarte greu, dacă mie mi-e greu să o ţin, dar la alţii", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali a preluat Steaua în 2003, dar ulterior a fost nevoit să schimbe numele echipei în FCSB, după ce a pierdut mai multe procese cu Armata.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și