Închide meniul

Pe viaţă şi pe moarte! Mulţescu anunţă un adevărat în război în finalul playout-ului: "Se joacă cu pistoalele pe masă"

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2020, 6:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
Pe viaţă şi pe moarte! Mulţescu anunţă un adevărat în război în finalul playout-ului: "Se joacă cu pistoalele pe masă"

SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

Gheorghe Mulţescu este antrenorul celor de la Dinamo

Mulţescu va debuta la Dinamo în partida cu Voluntari. Antrenorul "câinilor" e de părere că finalul de sezon va fi unul incendiar. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se joacă acum cu pistoalele pe masă. Azi am avut 18 jucători la antrenament. Sigur, sunt și jucători tineri, alții care au mai prins meciuri”, a spus Mulţescu la Digisport.

Dinamo mai are jucători infectaţi cu coronavirus

Dinamo a atins un maximum de cazuri de 21 de persoane infectate cu Covid-19. Majoritatea au fost jucători. Nu toţi vor fi apţi pentru partida cu FC Voluntari. 

"Avem mulți tineri între noi, sunt foarte ambițiosi, cred că o să apelăm la câțiva dintre ei, pentru că mai avem 4-5 jucători de bază nevindecați, cum ar fi Montini, Fabbrini, Popescu, Sin. Și așa ne-am organizat cu tinerii noștri furioși, care vor să se bată și să demonstreze că vor să fie jucători de valoare.

Am făcut un anternament, după atâta timp, sunt dornici să facă ceva cu mingea, să joace. Ei nu sunt aproape, pentru că au stat 14 zile în carantină, e foarte mult. Dar nu i-am văzut afectați foarte tare, prăbușiți. Au suportat efortul.

Reclamă
Reclamă 4

Acum să vedem zilele astea, azi au venit cu plăcere după atâta timp, au încercat să stea mai mult decât ar trebui și totuși au arătat prospețime și dorința de a juca din nou fotbal", a mai spus Mulţescu.

Meciurile pe care le mai are Dinamo de disputat în play-out

Cu doar 7 partide disputate până acum, în play-out, Dinamo se află pe loc retrogradabil, având 21 de puncte.

Reclamă
Recomandări

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:49

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza atacurilor la Elias Charalambous: „Nu îl mai luați la mișto că e prost sau ipocrit!”

0:36

Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!”

0:27

Elias Charalambous, primele concluzii după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Mesaj direct pentru jucători

0:19

Darius Olaru, discurs dur după Slobozia – FCSB 2-2: „Nu avem scuză!” Atac la arbitraj: „Mi s-a părut fault la primul gol!”

23:36 19 iul.

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Palermo! A învins-o pe Ann Li în două seturi

23:31 19 iul.

„Hoţii! Hoţii!” Scandal la penalty-ul controversat primit de FCSB în partida cu Unirea Slobozia: „E bizar”

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 3 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 5 Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor 6 Florinel Coman, mesaj superb după despărțirea de FCSB! Postarea lui „Mbappe de România” a strâns rapid mii de aprecieri
Citește și