Închide meniul

Becali a vrut să dea 3 milioane de euro pe un idol din Giuleşti! Dezvăluiri după 18 ani: "Văzusem palatul doar la TV!"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 29 iulie 2020, 19:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Becali a vrut să dea 3 milioane de euro pe un idol din Giuleşti! Dezvăluiri după 18 ani: "Văzusem palatul doar la TV!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

În 2002, 2006 şi 2008 a fost aproape Pancu să ajungă la echipa lui Gigi Becali. Atacantul a dezvăluit şi cum a fost păcălit de Giovanni Becali să meargă la "Palat".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Gigi Becali a încercat de trei ori să mă ia la Steaua. În 2002, înainte să plec la Beșiktaș, aveam clauză de reziliere de 3 milioane și mi-a spus într-o întâlnire la Marriott, fusesem să mănânc ceva, că era dispus să mi-o achite. 

Apoi a mai fost în 2006, când m-am întors la Rapid, iar ultima oară în 2008, când am și ajuns întâmplător, fără să vreau, la Palat", a spus Pancu conform gsp.ro.

Daniel Pancu: "Nu mă gândeam că mă vrea Steaua"

"Mi-a spus nea Giovanni: "Mergem să ne întâlnim cu cineva, să vedem dacă acceptăm sau nu acceptăm". "Păi, cu cine ne întâlnim?". "Ai să vezi tu acolo". M-a luat într-o vijelie pe străzile alea pe-acolo că eram să facem și accident. Când am ajuns în curte… Eu nu văzusem Palatul până atunci, doar la televizor, și mi-am dat seama unde sunt. 

A fost o surpriză mare pentru că am crezut inițial că ne întâlnim în locația respectivă cu cineva de la o altă echipă. În niciun caz nu mă gândeam la Steaua, după ce-o refuzasem de două ori. A fost o discuție, au încercat, dar și-au dat seama că nu aveam cum. Becali a fost foarte civilizat și interesat să mă ia, dar și-a dat seama că nu pot să trădez Rapidul", a mai spus Pancu.

Reclamă

Daniel Pancu: "Nu regret că nu am semnat cu Steaua"

Pancu îi poartă un respect deosebit lui Gigi Becali, dar cu toate acestea susţine că nu regretă faptul că nu a semnat cu echipa acestuia.

"Pe domnul Becali, pe Gigi, îl voi respecta toată viața mea. Pentru că refuzându-l de două ori a încercat și a treia oară! A treia oară într-un moment în care oamenii îmi spuneau că sunt cam terminat. Cu mâna pe inimă, spun că nu-mi pare rău că n-am semnat cu Steaua", a încheiat Pancu.

Pancu a evoluat totuşi pentru Steaua, dar doar o săptămână. Se întâmpla asta în 1996, dar totul a picat pentru că Iaşiul nu s-a înţeles la bani cu gruparea din Ghencea. Atacantul a ajuns ulterior la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și