Închide meniul

Reacția LPF după ce doar 3 jucători de la Dinamo mai au coronavirus: ”Am vorbit cu domnul Bălănescu aseară”

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2020, 8:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
Reacția LPF după ce doar 3 jucători de la Dinamo mai au coronavirus: ”Am vorbit cu domnul Bălănescu aseară”

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Justin Ștefan

Diego Fabbrini, Mihai Popescu și Andrei Sin sunt jucătorii de la Dinamo care mai au coronavirus. În acest context, Liga vrea ca Dinamo să fie programată la finalul acestei săptămâni pentru partida cu Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am vorbit cu domnul Bălănescu aseară, mi-a spus că din testele pe care le-au efectuat la spital sunt 2 negative, 1 neconcludent, 3 pozitive. Astăzi probabil va lansa o discuție cu DSP Ilfov pentru a putea obține terminarea anchetei epidemiologice și ca Dinamo să reia activitatea sportivă. Am vorbit cu ei, înțeleg că obiectivul de a termina competiția e foarte important”, a spus Justin Ștefan la Prosport.

Bogdan Bălănescu: "Am ajuns la limită"

"În momentul de față, este o situație destul de gravă și cred că am ajuns la limită, dar suntem optimiști că vom putea salva acest club. Vreau să îi asigur pe toți că Dinamo a respectat în totalitate protocoalele vizând izolarea la domiciliu.

Chiar și în prima fază, când a fost depistat pozitiv magazionerul, deși nu mi s-a părut normal să fim izolați, pentru că el nu a intrat în contact cu echipa. Mi se pare că acest protocol sau ordonanțele date de Guvern nu au fost respectate de toată lumea, ci preferențial și în funcție de interese.

La sfârșitul săptămânii trecute, un jucător de la Poli Iași a fost depistat pozitiv, iar imediat echipa și tot staff-ul trebuia să intre în izolare 5 zile, după care să se refacă testarea. Nu doar că nu s-a întâmplat asta, dar jucătorul a și jucat a doua zi. Nu mai înțeleg nimic legat de rezultatele acestor testări.

Reclamă

Clubul Dinamo a respectat absolut toate normele. Nu cred că există club în România care să testeze absolut toți angajații. Am auzit păreri cum că nu a fost testat personalul de la Săftica. Din contra, cred că au fost mai multe testări la noi decât la unele echipe din Liga 1", a declarat Bogdan Bălănescu pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și