Închide meniul

Reacția LPF după ce doar 3 jucători de la Dinamo mai au coronavirus: ”Am vorbit cu domnul Bălănescu aseară”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2020, 8:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reacția LPF după ce doar 3 jucători de la Dinamo mai au coronavirus: ”Am vorbit cu domnul Bălănescu aseară”

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Justin Ștefan

Diego Fabbrini, Mihai Popescu și Andrei Sin sunt jucătorii de la Dinamo care mai au coronavirus. În acest context, Liga vrea ca Dinamo să fie programată la finalul acestei săptămâni pentru partida cu Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am vorbit cu domnul Bălănescu aseară, mi-a spus că din testele pe care le-au efectuat la spital sunt 2 negative, 1 neconcludent, 3 pozitive. Astăzi probabil va lansa o discuție cu DSP Ilfov pentru a putea obține terminarea anchetei epidemiologice și ca Dinamo să reia activitatea sportivă. Am vorbit cu ei, înțeleg că obiectivul de a termina competiția e foarte important”, a spus Justin Ștefan la Prosport.

Bogdan Bălănescu: "Am ajuns la limită"

"În momentul de față, este o situație destul de gravă și cred că am ajuns la limită, dar suntem optimiști că vom putea salva acest club. Vreau să îi asigur pe toți că Dinamo a respectat în totalitate protocoalele vizând izolarea la domiciliu.

Chiar și în prima fază, când a fost depistat pozitiv magazionerul, deși nu mi s-a părut normal să fim izolați, pentru că el nu a intrat în contact cu echipa. Mi se pare că acest protocol sau ordonanțele date de Guvern nu au fost respectate de toată lumea, ci preferențial și în funcție de interese.

La sfârșitul săptămânii trecute, un jucător de la Poli Iași a fost depistat pozitiv, iar imediat echipa și tot staff-ul trebuia să intre în izolare 5 zile, după care să se refacă testarea. Nu doar că nu s-a întâmplat asta, dar jucătorul a și jucat a doua zi. Nu mai înțeleg nimic legat de rezultatele acestor testări.

Reclamă

Clubul Dinamo a respectat absolut toate normele. Nu cred că există club în România care să testeze absolut toți angajații. Am auzit păreri cum că nu a fost testat personalul de la Săftica. Din contra, cred că au fost mai multe testări la noi decât la unele echipe din Liga 1", a declarat Bogdan Bălănescu pentru sport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și