Închide meniul

Gigi Becali are dreptate când îl critică! El este cel mai slab jucător de la FCSB! Cifre horror pentru fotbalistul de jumătate de milion de euro

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2020, 7:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
Gigi Becali are dreptate când îl critică! El este cel mai slab jucător de la FCSB! Cifre horror pentru fotbalistul de jumătate de milion de euro

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Adrian Petre, cifre de coșmar la FCSB

Conform cifrelor oferite de Instat, Adrian Petre este cel mai slab dintre jucătorii care au fost folosiți în cel puțin 20% din meciuri. Petre a jucat în 8 meciuri, însă mai mereu a fost schimbat la pauză, având o medie de 43 de minute pe meci. Petre a înscris un singur gol și a dat o pasă decisivă în meciurile din Liga 1. Petre a început ca titular 6 din cele 8 meciuri jucate.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB poate chiar avea probleme din cauza transferului lui Adrian Petre. Riscă să primească interdicţie la transferuri. Gigi Becali ar fi trebuit să plătească 500.000 de euro pentru tânărul atacant, lucru care nu s-a întâmplat.

Danezii de la Esbjerg nu şi-au primit banii pentru Petre şi au decis să dea FCSB în judecată. Aceştia au câştigat procesul la FIFA, iar Becali va fi obligat să plătească într-o lună şi jumătate.

Gigi Becali l-a criticat în dese rânduri pe Adi Petre

"Nu mă mai intrebați de Adi Petre pentru că nu am timp să stau să tot dau explicații unuia şi altuia în perioada asta. V-am spus că după finala Cupei vreau un pic de linişte sufletească. Dacă el a fost scos de pe teren după primele 45 de minute, atunci înseamnă cu nu a jucat bine.

Care este problema lui? Nu l-am adus la echipă să dea gol din 11 metri. Din sezonul următor am zis că schimb foaia cu toți jucătorii, nu contează numele, iar disciplina o să fie cuvântul de ordine", a declarat Gigi Becali în urmă cu câteva zile.

Reclamă

22 de ani are Adrian Petre. Atacantul este cotat la 1,1 milioane de euro de transfermarkt.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și