Închide meniul

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu. Are totuşi probleme în a-l convinge să vină în Gruia. Anunţul făcut în A Bola

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iulie 2020, 16:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu. Are totuşi probleme în a-l convinge să vină în Gruia. Anunţul făcut în A Bola

Mediafax Foto / Paul Ursachi via Hepta

CFR Cluj îi caută înlocuitor lui Dan Petrescu

Din informaţiile jurnaliştilor din Portugalia, Ricardo Sa Pinto este alesul ardelenilor, negocierile fiind deja avansate. Totuşi, fostul tehnician al celor de la Braga are şi alte oferte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj insistă pentru aducerea lui Ricardo Sa Pinto

Conform publicaţiei A Bola, Sa Pinto este principala ţintă a lui Rio Ave. Echipa care a terminat competiţia internă pe locul 5 îşi doreşte un antrenor cu experienţă.

Înlocuitorul lui Carlos Carvalhal este Ricardo Sa Pinto, prima alegere a conducerii, sau Joao Henriques, alternativa. Experienţa căpătată în fotbal este atuul lui Sa Pinto, consideră conducerea lui Rio Ave. De cealaltă parte, abilităţile lui Joao Henriques în antrenorat sunt apreciate.

În cazul în care negocierile cu Rio Ave vor eşua, Ricardo Sa Pinto are opţiuni, întrucât e dorit de CFR Cluj”, anunţă sursa citată.

Sa Pinto este fost atacant al naţionalei Portugaliei. Le-a mai antrenat pe Sporting, Steaua Roşie, Belenenses, Atromitos, Standard Liege şi Legia Varşovia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și