Închide meniul

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu. Are totuşi probleme în a-l convinge să vină în Gruia. Anunţul făcut în A Bola

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iulie 2020, 16:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu. Are totuşi probleme în a-l convinge să vină în Gruia. Anunţul făcut în A Bola

Mediafax Foto / Paul Ursachi via Hepta

CFR Cluj îi caută înlocuitor lui Dan Petrescu

Din informaţiile jurnaliştilor din Portugalia, Ricardo Sa Pinto este alesul ardelenilor, negocierile fiind deja avansate. Totuşi, fostul tehnician al celor de la Braga are şi alte oferte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj insistă pentru aducerea lui Ricardo Sa Pinto

Conform publicaţiei A Bola, Sa Pinto este principala ţintă a lui Rio Ave. Echipa care a terminat competiţia internă pe locul 5 îşi doreşte un antrenor cu experienţă.

Înlocuitorul lui Carlos Carvalhal este Ricardo Sa Pinto, prima alegere a conducerii, sau Joao Henriques, alternativa. Experienţa căpătată în fotbal este atuul lui Sa Pinto, consideră conducerea lui Rio Ave. De cealaltă parte, abilităţile lui Joao Henriques în antrenorat sunt apreciate.

În cazul în care negocierile cu Rio Ave vor eşua, Ricardo Sa Pinto are opţiuni, întrucât e dorit de CFR Cluj”, anunţă sursa citată.

Sa Pinto este fost atacant al naţionalei Portugaliei. Le-a mai antrenat pe Sporting, Steaua Roşie, Belenenses, Atromitos, Standard Liege şi Legia Varşovia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și