Închide meniul

UTA Arad – Rapid 1-2. Nebunie totală în Liga 2. Rapid câştigă şi speră la promovare. Totul se va decide în ultima etapă

Antena Sport Publicat: 26 iulie 2020, 15:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

Reclamă
UTA Arad – Rapid 1-2. Nebunie totală în Liga 2. Rapid câştigă şi speră la promovare. Totul se va decide în ultima etapă

Mediafax Foto / Ciprian Petcut via Hepta

UTA Arad primeşte vizita Rapidului

UTA – Rapid 1-2

Formaţia UTA Arad a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Rapid, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii a II-a, în care a condus cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA a deschis scorul prin Miculescu, în minutul 39. Rapid a răsturnat însă scorul datorită golurilor marcate de Mallo, în minutele 57 şi 78.

Partidele Turris-Oltul Turnu Măgurele – CS Mioveni şi Petrolul Ploieşti – Campionii FC Argeş vor avea loc marţi, 28 iulie.

UPDATE Min. 90+6: FINAL DE MECI! Rapid câştigă la Arad şi aruncă în aer playoff-ul din Liga 2. Arădenii mai trebuie să aştepte pentru a promova matematic în Liga 1. 

UPDATE Min. 78: GOOOL Rapid! Facundo Mallo a reuşit dubla. 

Reclamă
Reclamă 4

UPDATE Min. 57: GOOOL Rapid! Facundo Mallo egalat cu o lovitură de cap!

UPDATE Min. 38: GOOOL UTA! David Miculescu a deschis scorul!!!

UPDATE Min. 1: A început partida. 

Reclamă

Alb-vişiniii sunt fără succes de la reluarea campionatului. Au remizat cu Mioveni (0-0) şi cu Petrolul (0-0) şi au pierdut cu FC Argeş.

UTA Arad poate reveni în Liga 1

"Bătrâna Doamnă" a câştigat luni pe terenul Mioveniului. Ursu şi Rus au marcat şi au adus-o pe echipa lui Laszlo Balint la un pas de promovare. Neînvinsă din 2002 acasă, cu Rapidul, UTA este favorită şi de această dată. Opt puncte le despart înaintea meciului direct.

Echipa de start UTA Arad: 
Iacob – Bustea, Melinte, Ilie, Siom – Miculescu, Moise, Isac, Ursu – Ioniță, Buhăcianu

Echipa de start Rapid: 
M. Popa – Bonnin, Mallo, Iacob, Goge – Cârstocea – Jorza, Alami – Crețu – Drăghiceanu, Hlistei 

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50 13 iun.

Germania – Scoţia LIVE TEXT (22:00)! Se dă startul la EURO 2024. Echipele probabile la meciul de debut al turneului final

23:45 13 iun.

Franţa, antrenament cu 4000 de fani, înainte de EURO 2024! Ce s-a întâmplat cu Kylian Mbappe la ultima şedinţă de pregătire

23:33 13 iun.

Virgil Van Djik ar putea deveni cel mai bine plătit fundaș din lume! Al-Nassr vrea să îl facă coleg cu Cristiano Rolando

23:30 13 iun.

VideoReportaj special cu românii din Wurzburg. E sărbătoare în oraşul care a devenit „casa” tricolorilor pe durata EURO 2024!

22:58 13 iun.

Jaqueline Cristian a semnat cu CS Dinamo! Lovitură reușită de clubul din Ștefan cel Mare! Prima reacție a jucătoarei

22:52 13 iun.

Rivalul lui David Popovici, probleme înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris: „Mi s-au administrat patru injecţii cu cortizon”

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și