Închide meniul

UTA Arad – Rapid 1-2. Nebunie totală în Liga 2. Rapid câştigă şi speră la promovare. Totul se va decide în ultima etapă

Antena Sport Publicat: 26 iulie 2020, 15:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

Reclamă
UTA Arad – Rapid 1-2. Nebunie totală în Liga 2. Rapid câştigă şi speră la promovare. Totul se va decide în ultima etapă

Mediafax Foto / Ciprian Petcut via Hepta

UTA Arad primeşte vizita Rapidului

UTA – Rapid 1-2

Formaţia UTA Arad a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Rapid, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii a II-a, în care a condus cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA a deschis scorul prin Miculescu, în minutul 39. Rapid a răsturnat însă scorul datorită golurilor marcate de Mallo, în minutele 57 şi 78.

Partidele Turris-Oltul Turnu Măgurele – CS Mioveni şi Petrolul Ploieşti – Campionii FC Argeş vor avea loc marţi, 28 iulie.

UPDATE Min. 90+6: FINAL DE MECI! Rapid câştigă la Arad şi aruncă în aer playoff-ul din Liga 2. Arădenii mai trebuie să aştepte pentru a promova matematic în Liga 1. 

UPDATE Min. 78: GOOOL Rapid! Facundo Mallo a reuşit dubla. 

Reclamă

UPDATE Min. 57: GOOOL Rapid! Facundo Mallo egalat cu o lovitură de cap!

UPDATE Min. 38: GOOOL UTA! David Miculescu a deschis scorul!!!

UPDATE Min. 1: A început partida. 

Reclamă 4 / 0/3

Alb-vişiniii sunt fără succes de la reluarea campionatului. Au remizat cu Mioveni (0-0) şi cu Petrolul (0-0) şi au pierdut cu FC Argeş.

UTA Arad poate reveni în Liga 1

"Bătrâna Doamnă" a câştigat luni pe terenul Mioveniului. Ursu şi Rus au marcat şi au adus-o pe echipa lui Laszlo Balint la un pas de promovare. Neînvinsă din 2002 acasă, cu Rapidul, UTA este favorită şi de această dată. Opt puncte le despart înaintea meciului direct.

Echipa de start UTA Arad: 
Iacob – Bustea, Melinte, Ilie, Siom – Miculescu, Moise, Isac, Ursu – Ioniță, Buhăcianu

Echipa de start Rapid: 
M. Popa – Bonnin, Mallo, Iacob, Goge – Cârstocea – Jorza, Alami – Crețu – Drăghiceanu, Hlistei 

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și