Închide meniul

Adrian Petre, sfătuit de o legendă a roş-albaştrilor să îşi caute echipă. "Îi va fi greu să-şi revină la FCSB. Să plece!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iulie 2020, 7:48 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

Adrian Petre, sfătuit de o legendă a roş-albaştrilor să îşi caute echipă. "Îi va fi greu să-şi revină la FCSB. Să plece!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Petre are viaţă grea la FCSB

Helmut Duckadam este convins că vârful de 22 de ani trebuie să îşi caute echipă. În caz contrar, va fi o rezervă de lux a roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Petre, sfătuit de Helmut Duckadam să plece de la FCSB

Petre a avut opt apariţii în Liga 1 şi a înscris un singur gol. A stat pe teren, în medie, 43 de minute pe meci.

"El a avut o mare neşansă. A avut câteva oportunităţi de a marca, nişte ocazii foarte clare, dar nu le-a fructificat. Va fi foarte greu ca Petre să-şi revină la FCSB. Dacă are oportunitatea să plece, să o facă. Altfel, îi va fi foarte greu", a reacţionat Helmut Duckadam la PRO X.

Toni Petrea a explicat de ce a decis să îl schimbe pe Adrian Petre la pauza meciului dintre Gaz Metan şi FCSB.

"Pe Adi l-am simţit un pic cam obosit, a făcut o risipă mare de efort, şi în Cupă, şi acum, şi de asta l-am schimbat. Să nu riscăm o accidentare.

Reclamă

Am avut discuţii cu el, încercăm să găsim cele mai bune soluţii şi cea mai bună poziţie pentru el în teren", a declarat Toni Petrea la finalul meciului.

Adrian Petre a semnat cu FCSB la jumătatea lunii februarie. Cota lui de piaţă a scăzut la 1.1 milioane de euro, conform Transfermarkt. Anul trecut s-a remarcat la naţionala de tineret a României. I-a ajutat pe micii tricolori să ajungă în semifinalele Campionatului European.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și