Închide meniul

Ionuţ Vînă, în extaz după golul cu Mediaş: "Îl aşteptam de când am venit la FCSB!" De ce îi provoacă fiori Thomas Neubert

Antena Sport Publicat: 25 iulie 2020, 20:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

Reclamă
Ionuţ Vînă, în extaz după golul cu Mediaş: "Îl aşteptam de când am venit la FCSB!" De ce îi provoacă fiori Thomas Neubert

Ionuţ Vînă a semnat cu Farul Constanţa

Profimedia

Vînă speră să se descătuşeze după acest gol şi să fie titular în sezonul viitor. Mijlocaşul a fost extrem de fericit după primul gol marcat pentru FCSB în Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mă bucur mult pentru reuşită şi pentru cele 3 puncte. Aşteptam acest gol de când am venit la FCSB. Mă bucur că am marcat şi sper să mă descătuşez după acest gol. Avem un nume şi trebuie să ne respectăm, de la meci la meci trebuie să luptăm. Întrebaţi-l pe dânsul, nu ştiu dacă i-a plăcut sau nu. A fost o perioadă dificilă, nu vreau să mă gândesc la trecut", a spus Ionuţ Vînă la Digisport. 

Ionuţ Vînă: "Vom simţi pe pielea noastră ce înseamnă Thomas Neubert"

Ionuţ Vînă a vorbit şi despre Thomas Neubert. Mijlocaşul FCSB a spus că Thomas Neubert nu a apucat să implementeze planul de pregătire fizică. 

"Suntem bucuroşi că îi avem printre noi, avem de învăţat mult şi de la Mister şi de la Tommy, nu mai zic de Pintilii. Nu a putut să ne încarce mult pentru că sunt meciuri din trei în trei zile, dar în cantonament vom simţi pe pielea noastră ce înseamnă Thomas Neubert", a mai spus Vînă.

Ionuţ Vînă, gol fabulos cu Mediaş

Ionuţ Vînă a reuşit un gol fabulos cu Gaz Metan Mediaş. Mijlocaşul criticat deseori de Gigi Becali a marcat în minutul 22, cu un şut superb.

Reclamă

Acesta a fost primul gol marcat de Ionuţ Vînă pentru FCSB în Liga 1. Mijlocaşul adus de la Viitorul pentru 700.000 poate profita de şansa că este titular şi să îşi păstreze locul în lotul roş-albaştrilor şi în sezonul viitor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și