Închide meniul

Ionuţ Vînă, în extaz după golul cu Mediaş: "Îl aşteptam de când am venit la FCSB!" De ce îi provoacă fiori Thomas Neubert

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iulie 2020, 20:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

Ionuţ Vînă, în extaz după golul cu Mediaş: "Îl aşteptam de când am venit la FCSB!" De ce îi provoacă fiori Thomas Neubert

Ionuţ Vînă a semnat cu Farul Constanţa

Profimedia

Vînă speră să se descătuşeze după acest gol şi să fie titular în sezonul viitor. Mijlocaşul a fost extrem de fericit după primul gol marcat pentru FCSB în Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mă bucur mult pentru reuşită şi pentru cele 3 puncte. Aşteptam acest gol de când am venit la FCSB. Mă bucur că am marcat şi sper să mă descătuşez după acest gol. Avem un nume şi trebuie să ne respectăm, de la meci la meci trebuie să luptăm. Întrebaţi-l pe dânsul, nu ştiu dacă i-a plăcut sau nu. A fost o perioadă dificilă, nu vreau să mă gândesc la trecut", a spus Ionuţ Vînă la Digisport. 

Ionuţ Vînă: "Vom simţi pe pielea noastră ce înseamnă Thomas Neubert"

Ionuţ Vînă a vorbit şi despre Thomas Neubert. Mijlocaşul FCSB a spus că Thomas Neubert nu a apucat să implementeze planul de pregătire fizică. 

"Suntem bucuroşi că îi avem printre noi, avem de învăţat mult şi de la Mister şi de la Tommy, nu mai zic de Pintilii. Nu a putut să ne încarce mult pentru că sunt meciuri din trei în trei zile, dar în cantonament vom simţi pe pielea noastră ce înseamnă Thomas Neubert", a mai spus Vînă.

Ionuţ Vînă, gol fabulos cu Mediaş

Ionuţ Vînă a reuşit un gol fabulos cu Gaz Metan Mediaş. Mijlocaşul criticat deseori de Gigi Becali a marcat în minutul 22, cu un şut superb.

Reclamă

Acesta a fost primul gol marcat de Ionuţ Vînă pentru FCSB în Liga 1. Mijlocaşul adus de la Viitorul pentru 700.000 poate profita de şansa că este titular şi să îşi păstreze locul în lotul roş-albaştrilor şi în sezonul viitor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și