Închide meniul

Preţul lui Cicâldău a sărit în aer. Oltenii cer pe mijlocaşul român mai mult decât au avut buget în acest sezon!

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iulie 2020, 15:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
Preţul lui Cicâldău a sărit în aer. Oltenii cer pe mijlocaşul român mai mult decât au avut buget în acest sezon!

SportPictures / Bogdan Danescu/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Cicâldău poate fi vândut pe o sumă uriaşă

Everton, Sampdoria, Atalanta şi Sassuolo au început deja negocierile cu oficialii oltenilor, care profită din plin. Mihai Rotaru a dublat preţul pentru care este dispus să îi dea drumul jucătorului de 23 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova ţine de preţul lui Alexandru Cicâldău

Conform canalesassuolo.it, gruparea din Bănie cere 10 milioane de euro pentru a renunţa la golgheter. Preţul nu o sperie pe echipa la care este legitimat şi Vlad Chiricheş. 

"Cicâldău îi poate oferi soluţii lui De Zerbi în sistemul 4-2-3-1. Relaţiile bune pe care le are clubul cu agentul jucătorului, Pietro Chiodi, pot înclina balanţa în favoarea lui Sassuolo. Totuşi, trebuie îndeplinită cerinţa financiară a Craiovei", se anunţă în sursa citată. 

Tuttosport a anunţat şi alte patru posibile destinaţii pentru internaţionalul român. Este vorba de Lazio, Torino, Monza şi Benevento. În schimb, jurnaliştii englezi au dezvăluit că Cicâldău este în negocieri avansate cu Everton. Chiar Carlo Ancelotti insistă pentru jucătorul care a impresionat la Campionatul European U21.

În această ediţie de campionat, Alexandru Cicâldău a înscris 16 goluri şi a oferit 8 pase decisive. Acesta are şi o clauză de reziliere de 7 milioane de euro, dar care încearcă să nu fie luată în calcul de oficialii Craiovei. Conform Transfermarkt, cota lui de piaţă este de numai 4 milioane de euro. Universitatea a avut, în sezonul 2019-2020, un buget de 9 milioane de euro. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și