Închide meniul

Preţul lui Cicâldău a sărit în aer. Oltenii cer pe mijlocaşul român mai mult decât au avut buget în acest sezon!

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iulie 2020, 15:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Preţul lui Cicâldău a sărit în aer. Oltenii cer pe mijlocaşul român mai mult decât au avut buget în acest sezon!

SportPictures / Bogdan Danescu/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Cicâldău poate fi vândut pe o sumă uriaşă

  • Cicâldău este golgheterul Universităţii Craiova
  • A înscris 16 goluri şi a oferit 8 pase decisive
  • Mijlocaşul are o cotă de piaţă de 4 milioane de euro

Everton, Sampdoria, Atalanta şi Sassuolo au început deja negocierile cu oficialii oltenilor, care profită din plin. Mihai Rotaru a dublat preţul pentru care este dispus să îi dea drumul jucătorului de 23 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova ţine de preţul lui Alexandru Cicâldău

Conform canalesassuolo.it, gruparea din Bănie cere 10 milioane de euro pentru a renunţa la golgheter. Preţul nu o sperie pe echipa la care este legitimat şi Vlad Chiricheş. 

"Cicâldău îi poate oferi soluţii lui De Zerbi în sistemul 4-2-3-1. Relaţiile bune pe care le are clubul cu agentul jucătorului, Pietro Chiodi, pot înclina balanţa în favoarea lui Sassuolo. Totuşi, trebuie îndeplinită cerinţa financiară a Craiovei", se anunţă în sursa citată. 

Reclamă

Tuttosport a anunţat şi alte patru posibile destinaţii pentru internaţionalul român. Este vorba de Lazio, Torino, Monza şi Benevento. În schimb, jurnaliştii englezi au dezvăluit că Cicâldău este în negocieri avansate cu Everton. Chiar Carlo Ancelotti insistă pentru jucătorul care a impresionat la Campionatul European U21.

În această ediţie de campionat, Alexandru Cicâldău a înscris 16 goluri şi a oferit 8 pase decisive. Acesta are şi o clauză de reziliere de 7 milioane de euro, dar care încearcă să nu fie luată în calcul de oficialii Craiovei. Conform Transfermarkt, cota lui de piaţă este de numai 4 milioane de euro. Universitatea a avut, în sezonul 2019-2020, un buget de 9 milioane de euro. 

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 „Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă 10:26 Cum poate obţine rapid CSA Steaua dreptul de promovare în Liga 1: „Durează între 3 și 6 luni” 10:15 AS.ro LIVE | Mariia Dvorzhetska este invitata lui Dan Pavel! Poveştile sportivei din Ucraina care joacă pentru România 10:06 Ce a putut să spună Ousmane Dembele, după ce a fost huiduit de fanii Barcelonei 9:59 Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu! 9:30 „În Spania nu ar arbitra nici în liga a patra” Istvan Kovacs, făcut praf de un expert în arbitraj după ce PSG a învins Barcelona! 9:28 VIDEOGhinion teribil pentru Eliza Samara! A abandonat după două seturi cu Hina Hayata, din cauza unor probleme la spate 9:00 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Show total în Liga Campionilor Asiei 8:53 Primul star de la Barcelona care i-a luat apărarea lui Istvan Kovacs, după ce românul a fost desfiinţat de Xavi 8:39 Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său după Barcelona – PSG 1-4: „Nu-mi voi schimba decizia! Visez să câştiga Liga!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova
Liga 1 • 16 apr., 22:48
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova
Liga 1 • 12 apr., 23:56
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii