Închide meniul

Dan Alexa, la pământ după eşecul Rapidului. Nu mai crede în promovare. "Rezultatul de azi e o sumă pentru tot ce a fost, îmi găsesc cu greu cuvintele"

Dan Roșu Publicat: 21 iulie 2020, 18:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
Dan Alexa, la pământ după eşecul Rapidului. Nu mai crede în promovare. "Rezultatul de azi e o sumă pentru tot ce a fost, îmi găsesc cu greu cuvintele"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dan Alexa are zilele numărate la Rapid

Au marcat: Drăghiceanu '85 / Marius Şerbănică '56, Şerban '90+1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În clasament conduce UTA, cu 29 de puncte, după trei meciuri din play-off, urmată de Turris-Oltul, 24 de puncte (2), FC Argeş, 23 de puncte (2), Petrolul, 21 de puncte (2), Rapid, 21 de puncte (3) şi CS Mioveni, 21 de puncte (2).

Dan Alexa, la pământ după eşecul cu FC Argeş

Dan Alexa nu mai crede în promovarea în Liga 1. Asta chiar dacă Marian Drăghiceanu a marcat primul gol al giuleştenilor după 227 zile.

"În proporție foarte mare, clar (n.r întrebat dacă a fost compromisă promovarea). Ne-am pus mari speranțe în jocul de astăzi, am avut momente bune, momente mai puțin bune. Nu vrea să-mi acuz jucătorii, dar nu poți să iei golul pe care l-am luat noi în minutul 90. E supărare mare, a fost un an aproape pierdut.

Am avut șansa să reintrăm în lupta pentru promovare, să-i scoatem pe cei de la FC Argeș, dar am pierdut. Felicit FC Argeș. Sunt foarte supărat, dezamăgit, pentru că mi-am pus mari speranțe în meciul de azi. Am avut momente când am arătat foarte bine, dar și momente când am arătat foarte rău.

Reclamă

Rezultatul de azi e o sumă pentru tot ce a fost, îmi găsesc cu greu cuvintele. Sunt vinovat și eu, pentru că sunt antrenorul. Am avut susținerea tuturor celor din jurul echipei, n-am profitat de acest lucru și principalii vinovați suntem noi", a spus Alexa după meci.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și