Închide meniul

Dan Alexa, la pământ după eşecul Rapidului. Nu mai crede în promovare. "Rezultatul de azi e o sumă pentru tot ce a fost, îmi găsesc cu greu cuvintele"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 iulie 2020, 18:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Dan Alexa, la pământ după eşecul Rapidului. Nu mai crede în promovare. "Rezultatul de azi e o sumă pentru tot ce a fost, îmi găsesc cu greu cuvintele"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dan Alexa are zilele numărate la Rapid

Au marcat: Drăghiceanu '85 / Marius Şerbănică '56, Şerban '90+1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În clasament conduce UTA, cu 29 de puncte, după trei meciuri din play-off, urmată de Turris-Oltul, 24 de puncte (2), FC Argeş, 23 de puncte (2), Petrolul, 21 de puncte (2), Rapid, 21 de puncte (3) şi CS Mioveni, 21 de puncte (2).

Dan Alexa, la pământ după eşecul cu FC Argeş

Dan Alexa nu mai crede în promovarea în Liga 1. Asta chiar dacă Marian Drăghiceanu a marcat primul gol al giuleştenilor după 227 zile.

"În proporție foarte mare, clar (n.r întrebat dacă a fost compromisă promovarea). Ne-am pus mari speranțe în jocul de astăzi, am avut momente bune, momente mai puțin bune. Nu vrea să-mi acuz jucătorii, dar nu poți să iei golul pe care l-am luat noi în minutul 90. E supărare mare, a fost un an aproape pierdut.

Am avut șansa să reintrăm în lupta pentru promovare, să-i scoatem pe cei de la FC Argeș, dar am pierdut. Felicit FC Argeș. Sunt foarte supărat, dezamăgit, pentru că mi-am pus mari speranțe în meciul de azi. Am avut momente când am arătat foarte bine, dar și momente când am arătat foarte rău.

Reclamă

Rezultatul de azi e o sumă pentru tot ce a fost, îmi găsesc cu greu cuvintele. Sunt vinovat și eu, pentru că sunt antrenorul. Am avut susținerea tuturor celor din jurul echipei, n-am profitat de acest lucru și principalii vinovați suntem noi", a spus Alexa după meci.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și