Închide meniul

Hagi, vehement la finalul meciului cu Iaşi! "Eu v-am zis să nu jucăm, acum tac! Stau liniştit la Ovidiu, la Mamaia"

Silviu Corneanu Publicat: 20 iulie 2020, 19:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
Hagi, vehement la finalul meciului cu Iaşi! "Eu v-am zis să nu jucăm, acum tac! Stau liniştit la Ovidiu, la Mamaia"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi este managerul celor de la Viitorul

Viitorul nu mai are niciun obiectiv în ultimele patru runde, fiind destul de greu să mai piardă prima poziţie în clasamentul play-out-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Regele" a vorbit şi despre întreruperea campionatului, după ce tot mai multe voci au solictat acest lucru. Hagi a ţinut să reamintească faptul că el a fost primul care a solicitat acest lucru, dar nimeni nu l-a luat în seamă.

Gică Hagi: "Am fost primul care a zis-o"

"Eu vă zic un singur lucru, vă amintesc declarația mea. Am fost primul care a zis-o. Era bine să nu se joace. Dacă s-a început, acum ce să zic. Trebuie să tac din gură din postura în care sunt. Trebuie să ne preocupăm de alte lucruri, de bugete, să vedem cum ținem jucătorii, cum să facem să fim mai puternici. 

Dacă s-a dat drumul la treabă, acum să vedem ce va fi. Eu sunt salvat și nu are rost să vorbesc, nu decid eu. Nu comentez ce spun alții, nu vreau să creez mai mult circ decât e. Eu stau liniștit la Ovidiu, la Mamaia, atent la nevoile noastre. Mă concentrez pe probleme interne", a declarat Gică Hagi la finalul meciului.

Hagi e mulţumit de jocul prestat de elevii săi

"Am făcut un meci bun, am încercat să ne impunem stilul de la început, dar ei ne știau bine și ne-au blocat. În atac nu am fost foarte inspirați. E un punct care ne aduce liniște și suntem fericiți. Toate echipele luptă să rămână în prima ligă, iar noi ne-am atins obiectivul. Suntem foarte mulțumiți. Am fost serioși, am jucat bine și acum putem sărbători.

Reclamă

Obiectivul în continuare e să jucăm fotbal, să luăm puncte, să ne impunem fotbalul. Avem jucători care trebuie să joace. Vrem să câștigăm fiecare meci, așa cum ne-ați cunoscut. Vom face asta la toate meciurile. Jucătorii nu au cum să aibă mai mult de 4 zile vacanță. Nu știm programul, ne adaptăm de la o săptămână la asta. Pe teren vom da minute tuturor. Sunt jucători care merită să joace", a mai spus Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și