Închide meniul

Hagi, vehement la finalul meciului cu Iaşi! "Eu v-am zis să nu jucăm, acum tac! Stau liniştit la Ovidiu, la Mamaia"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 20 iulie 2020, 19:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Hagi, vehement la finalul meciului cu Iaşi! "Eu v-am zis să nu jucăm, acum tac! Stau liniştit la Ovidiu, la Mamaia"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi este managerul celor de la Viitorul

Viitorul nu mai are niciun obiectiv în ultimele patru runde, fiind destul de greu să mai piardă prima poziţie în clasamentul play-out-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Regele" a vorbit şi despre întreruperea campionatului, după ce tot mai multe voci au solictat acest lucru. Hagi a ţinut să reamintească faptul că el a fost primul care a solicitat acest lucru, dar nimeni nu l-a luat în seamă.

Gică Hagi: "Am fost primul care a zis-o"

"Eu vă zic un singur lucru, vă amintesc declarația mea. Am fost primul care a zis-o. Era bine să nu se joace. Dacă s-a început, acum ce să zic. Trebuie să tac din gură din postura în care sunt. Trebuie să ne preocupăm de alte lucruri, de bugete, să vedem cum ținem jucătorii, cum să facem să fim mai puternici. 

Dacă s-a dat drumul la treabă, acum să vedem ce va fi. Eu sunt salvat și nu are rost să vorbesc, nu decid eu. Nu comentez ce spun alții, nu vreau să creez mai mult circ decât e. Eu stau liniștit la Ovidiu, la Mamaia, atent la nevoile noastre. Mă concentrez pe probleme interne", a declarat Gică Hagi la finalul meciului.

Hagi e mulţumit de jocul prestat de elevii săi

"Am făcut un meci bun, am încercat să ne impunem stilul de la început, dar ei ne știau bine și ne-au blocat. În atac nu am fost foarte inspirați. E un punct care ne aduce liniște și suntem fericiți. Toate echipele luptă să rămână în prima ligă, iar noi ne-am atins obiectivul. Suntem foarte mulțumiți. Am fost serioși, am jucat bine și acum putem sărbători.

Reclamă

Obiectivul în continuare e să jucăm fotbal, să luăm puncte, să ne impunem fotbalul. Avem jucători care trebuie să joace. Vrem să câștigăm fiecare meci, așa cum ne-ați cunoscut. Vom face asta la toate meciurile. Jucătorii nu au cum să aibă mai mult de 4 zile vacanță. Nu știm programul, ne adaptăm de la o săptămână la asta. Pe teren vom da minute tuturor. Sunt jucători care merită să joace", a mai spus Hagi.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și