Închide meniul

EXCLUSIV | O echipă din Liga 1 a reluat antrenamentele, deşi un jucător prezintă simptome de COVID-19! "Are o stare febrilă!"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 18 iulie 2020, 17:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

EXCLUSIV | O echipă din Liga 1 a reluat antrenamentele, deşi un jucător prezintă simptome de COVID-19! "Are o stare febrilă!"

SportPictures / George Fluster/Sport Pictures via Hepta

Fază din meciul Dinamo - Iaşi

Cirpian Paraschiv a confirmat faptul că un jucător antrenat de Mircea Rednic este suspect de COVID-19, iar acesta a fost testat în această dimineaţă. Cei de la Iaşi s-au antrenat însă normal sâmbătă seara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paraschiv: "Are o stare febrilă!"

"Încă aşteptăm rezultatul de la testare. A făcut de dimineaţă o testare, aşteptăm rezultatul. El are o stare febrilă, în acest moment. 

Ceilalţi sunt OK. Acum sunt la antrenament. Nici nu putem să stăm fără să ne antrenăm. Am crezut că vin rezultatele mai repede", a declarat Ciprian Paraschiv pentru AntenaSport.

Poli Iaşi ar urma să joace luni, 20 iulie, de la ora 20:00, cu Viitorul.

Cei de la Iaşi vor să se salveze pe teren

Paraschiv s-a ferit să mai ceară îngheţarea campionatului, aşa cum a făcut-o Sorin Cârţu, şi susţine că echipa sa are puterea să se salveze pe teren.

Reclamă

"Este o nebunie totală. Nu mai vreau să declar eu dacă ar trebui să se îngheţe campionatul sau nu. O să mă supun. 

Nu vreau să mai zică lumea că vreau să mă salvez aşa. O să ne salvăm pe teren. Cred că ar fi fost cea mai bună soluţie", a mai spus Paraschiv.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și