Închide meniul

EXCLUSIV | O echipă din Liga 1 a reluat antrenamentele, deşi un jucător prezintă simptome de COVID-19! "Are o stare febrilă!"

Silviu Corneanu Publicat: 18 iulie 2020, 17:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

EXCLUSIV | O echipă din Liga 1 a reluat antrenamentele, deşi un jucător prezintă simptome de COVID-19! "Are o stare febrilă!"

SportPictures / George Fluster/Sport Pictures via Hepta

Fază din meciul Dinamo - Iaşi

  • Un nou jucător din Liga 1, suspect de COVID-19
  • Colegii săi au făcut antrenament normal

Cirpian Paraschiv a confirmat faptul că un jucător antrenat de Mircea Rednic este suspect de COVID-19, iar acesta a fost testat în această dimineaţă. Cei de la Iaşi s-au antrenat însă normal sâmbătă seara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paraschiv: "Are o stare febrilă!"

"Încă aşteptăm rezultatul de la testare. A făcut de dimineaţă o testare, aşteptăm rezultatul. El are o stare febrilă, în acest moment. 

Ceilalţi sunt OK. Acum sunt la antrenament. Nici nu putem să stăm fără să ne antrenăm. Am crezut că vin rezultatele mai repede", a declarat Ciprian Paraschiv pentru AntenaSport.

Reclamă

Poli Iaşi ar urma să joace luni, 20 iulie, de la ora 20:00, cu Viitorul.

Cei de la Iaşi vor să se salveze pe teren

Paraschiv s-a ferit să mai ceară îngheţarea campionatului, aşa cum a făcut-o Sorin Cârţu, şi susţine că echipa sa are puterea să se salveze pe teren.

Reclamă

"Este o nebunie totală. Nu mai vreau să declar eu dacă ar trebui să se îngheţe campionatul sau nu. O să mă supun. 

Nu vreau să mai zică lumea că vreau să mă salvez aşa. O să ne salvăm pe teren. Cred că ar fi fost cea mai bună soluţie", a mai spus Paraschiv.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Oţelul - Poli Iaşi 1-1
Liga 1 • 11 mart., 21:54
Oţelul – Poli Iaşi 1-1. Ultimul meci din sezonul regular s-a încheiat cu o remiză. Dorinel Munteanu a revenit pe bancă
Dorinel Munteanu a uimit pe toată lumea, înainte de primul meci după suspendare
Liga 1 • 10 mart., 23:19
Dorinel Munteanu a uimit pe toată lumea, înainte de primul meci după suspendare: „Am stat 3 etape nevinovat!”
Când ar putea ieşi Dinamo din insolvenţă
Liga 1 • 2 mart., 9:25
Florin Prunea, cucerit de un jucător de la Dinamo: „E un real câştig!” Verdict după remiza „câinilor” cu Poli Iaşi