Închide meniul

Derapaj al dinamoviştilor! Atac fără precedent la FRF şi Becali: "Pute a brânză de oaie"

Antena Sport Publicat: 17 iulie 2020, 18:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
Derapaj al dinamoviştilor! Atac fără precedent la FRF şi Becali: "Pute a brânză de oaie"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Suporterii dinamovişti

După ce Ionel Dănciulescu a răbufnit la adresa FRF, a venit şi rândul fanilor să acuze Federaţia, numai că aceştia au avut un limbaj licenţios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comunicatul celor de la Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo, aşa cum a fost publicat

"1, 2, 3, 4, Cupa și Comunicatu!

Echipa Neamului și Neamurilor, a FRF și a LPF va juca finala Cupei României împotriva lui Sepsi, dar și împotriva tuturor Regulamentelor.

În orice instanță din Bangladesh sau Zair, dacă un membru al completului care te judecă se antepronunță împtriva ta, NU MAI ARE DREPTUL și CĂDEREA DE A DA VREO SOLUȚIE în dreptul tău.

Dar instanțele fotbalului din România ne plasează mult sub cele mai înapoiate trepte ale civilizației. Nu doar fotbalul, ci și societatea românească au fost becalizate demult. Totul pute a brânză de oaie.

Reclamă

Nu mai contează niciun regulament și nicio dreptate.
Ca să nu mai spunem că în același timp, Dinamo este singura echipă care trebuie să respecte izolarea pentru teste pozitive de covid, în timp ce Viitorul. Iași sau Clinceni, echipe aflate în contact direct cu arbitrii sau jucători pozitivi, pot zburda, se pot antrena și juca liniștite.

Într-o zi de luni din 1988, în Comitetul Executiv al FRF se discuta decizia prin care steaua trebuia să piardă la masa verde finala Cupei. Oricm în FRF se vota degeaba după regulament, pentru că în ziarul Scânteia apăruse într-un chenar negru un mare COMUNICAT dictat din cabinetul Elenei Ceaușescu.

Atunci măcar era dictatura acelor analfabeți. DAR ACUM… CE SCUZE MAI AVEȚI TICĂLOȘILOR?", au răbufnit dinamoviştii pe contul de Facebook al Peluzei Cătălin Hîldan-Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și