Închide meniul

Dan Petrescu a început războiul înaintea meciului cu FCSB! ”Mi-aș dori și eu o greșeală mare pentru CFR”

Antena Sport Publicat: 17 iulie 2020, 11:43 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
Dan Petrescu a început războiul înaintea meciului cu FCSB! ”Mi-aș dori și eu o greșeală mare pentru CFR”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

”Mi-aș dori și eu o greșeală mare pentru CFR. Mi-aș dori, dar nu o să am. Anul acesta, meciul poate nu mai are aceeași intensitate sau același interes pentru că în fiecare an jucau primele două locuri, acum FCSB a ieșit din lupta la titlu, dar trebuie să se califice în Europa. Noi am rămas în lupta pentru titlu. Va fi un meci foarte greu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când se schimbă antrenorul, în primul meci, toți jucătorii își dau viața pe teren pentru a-l impresiona, ceea ce nu e bine pentru noi”, a spus Petrescu.  

Craiova are un punct în fața rivalei CFR Cluj, cu 3 etape rămase de disputat

Oltenii au un punct în fața campioanei, iar CFR nu-și permite pași greșiți înainte de ultima etapă, în care va juca în Bănie, cu Universitatea. ”Eu sper să jucăm ultimul meci cu trofeul pe masă. Nu mă mai tem de greșeli”, a mai spus ”Bursucul”. 

Dan Petrescu nu e interesat de situația lui Dinamo

6 jucători din Ștefan cel Mare au fost infectați cu Covid-19. Dinamo cere suspendarea sezonului, o idee cu care Petrescu nu este de acord. 

”Și când eram pe primul loc și când sunt pe locul 2 spun același lucru. Fotbalul trebuie să se joace și sezonul trebuie să se termine”, a mai spus Petrescu.  

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
19:42

Ianis Hagi, integralist la ultimul meci la Alaves! Nota primită de fiul „Regelui”

19:41

Mama Ginei Gogean a murit în cumplitul accident de tir de la Galaţi! Sora campioanei, în stare gravă

19:20

Universitatea Craiova – U Cluj LIVE TEXT (20:00). Finala barajului pentru Conference League. Echipele de start

19:20

FotoAntena 1 a câştigat Cupa Presei 2024. Victorie zdrobitoare, cu 5-0, în finala competiţiei

18:53

Giovanni Becali, dezvăluiri uluitoare despre Cristiano Ronaldo: „La 12 şi un minut îşi verifică telefonul! Primeşte milioane!”

18:50

VIDEOLeeds – Southampton 0-1. „Sfinţii” au promovat în Premier League. Nebunia de pe Wembley, exclusiv în AntenaPLAY

1 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 2 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 3 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 5 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și