Închide meniul

Mulţescu aruncă bomba. Ia în calcul să plece de la Dinamo înainte să debuteze. "Va fi foarte greu să continui aşa!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iulie 2020, 17:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Mulţescu aruncă bomba. Ia în calcul să plece de la Dinamo înainte să debuteze. "Va fi foarte greu să continui aşa!"

Mulţescu are zilele numărate la Dinamo

Anunţul l-a făcut la numai două zile după ce a semnat cu gruparea din Ştefan cel Mare. Şase dintre jucătorii lui au fost depistaţi pozitiv cu Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mulţescu, pe picior de plecare de la Dinamo

Trei fotbalişti ai câinilor sunt internaţi la Institutul "Matei Balş". Mulţescu nu ştie cum ar putea avea o echipă competitivă pe finalul de sezon.

O să mă gândesc foarte tare la capacitatea mea fizică în primul rând, apoi dacă nu voi putea alinia o echipă competitivă, să continui așa va fi foarte greu. Am fost preocupat unde mă duc să repar lucrurile. Să vedem ce se va întâmpla. Nu știu ce să spun, oricare antrenor în locul meu se gândește să aibă o echipă cu care să facă față și să aibă rezultat”, a spus Gigi Mulțescu la Digisport.

Mircea Lucescu a recunoscut că s-a văzut, cu numai o zi în urmă, cu jucătorii de la Dinamo. Chiar dacă şase fotbalişti ai grupării din Ştefan cel Mare au fost testaţi pozitiv, antrenorul de 74 de ani anunţă că nu are motive de îngrijorare.

"Nu sunt speriat absolut deloc. Am respectat absolut toate regulile. Dacă regulile nu sunt valabile, atunci pot fi speriat. Am stat la 6 metri de ei, am avut mască, am vorbit puţin să îi încurajez şi pe urmă am plecat. Nu mi-e deloc teamă.

Reclamă

M-au rugat suporterii de la DDB să mă duc. Este un moment dificil şi să arăt că sunt alături de ei. O să merg luni să îmi fac test, că aşa ar trebui să fie, dar nu îmi fac deloc griji", a declarat Mircea Lucescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” Vezi toate știrile
Citește și