Închide meniul

Mulţescu aruncă bomba. Ia în calcul să plece de la Dinamo înainte să debuteze. "Va fi foarte greu să continui aşa!"

Antena Sport Publicat: 16 iulie 2020, 17:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Mulţescu aruncă bomba. Ia în calcul să plece de la Dinamo înainte să debuteze. "Va fi foarte greu să continui aşa!"

Mulţescu are zilele numărate la Dinamo

  • Mulţescu s-a speriat de situaţia de la club
  • Câinii ar putea fi nevoiţi să îşi caute un alt antrenor
  • Şase jucători ai câinilor au coronavirus

Anunţul l-a făcut la numai două zile după ce a semnat cu gruparea din Ştefan cel Mare. Şase dintre jucătorii lui au fost depistaţi pozitiv cu Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mulţescu, pe picior de plecare de la Dinamo

Trei fotbalişti ai câinilor sunt internaţi la Institutul "Matei Balş". Mulţescu nu ştie cum ar putea avea o echipă competitivă pe finalul de sezon.

O să mă gândesc foarte tare la capacitatea mea fizică în primul rând, apoi dacă nu voi putea alinia o echipă competitivă, să continui așa va fi foarte greu. Am fost preocupat unde mă duc să repar lucrurile. Să vedem ce se va întâmpla. Nu știu ce să spun, oricare antrenor în locul meu se gândește să aibă o echipă cu care să facă față și să aibă rezultat”, a spus Gigi Mulțescu la Digisport.

Reclamă

Mircea Lucescu a recunoscut că s-a văzut, cu numai o zi în urmă, cu jucătorii de la Dinamo. Chiar dacă şase fotbalişti ai grupării din Ştefan cel Mare au fost testaţi pozitiv, antrenorul de 74 de ani anunţă că nu are motive de îngrijorare.

"Nu sunt speriat absolut deloc. Am respectat absolut toate regulile. Dacă regulile nu sunt valabile, atunci pot fi speriat. Am stat la 6 metri de ei, am avut mască, am vorbit puţin să îi încurajez şi pe urmă am plecat. Nu mi-e deloc teamă.

Reclamă

M-au rugat suporterii de la DDB să mă duc. Este un moment dificil şi să arăt că sunt alături de ei. O să merg luni să îmi fac test, că aşa ar trebui să fie, dar nu îmi fac deloc griji", a declarat Mircea Lucescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo