Închide meniul

Gigi Becali le face praf pe CFR şi Craiova. "Petrescu este un plângăcios. Mă enervează ipocrizia asta cu mutarea finalei Cupei României"

Antena Sport Publicat: 14 iulie 2020, 19:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
Gigi Becali le face praf pe CFR şi Craiova. "Petrescu este un plângăcios. Mă enervează ipocrizia asta cu mutarea finalei Cupei României"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali

"Mi se pare că şi noi trebuia să cerem să se amâne până astăzi Viitorul cu Craiova în 2017, ca să se ştie dacă joacă sau nu joacă. Cu alte cuvinte, ei ştiu că nu aveau interes la vremea aia şi ştiu ce au făcut şi le e frică să nu fie loviţi cu aceeaşi armă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu le spun să stea liniştiţi. Ce vor ei acum? Să le facem lor toate poftele? Să îi aducem pe Real Madrid ca să aibă valoare. Îl luăm pe Bîrsan şi îl punem peste tot, şi la tuşă, numai Bîrsan peste tot! 

Dan Petrescu exagerează ca întotdeauna. E un plângăcios şi exagerează, întotdeauna a fost aşa. Craiova se va încurca. Şi Botoşaniul poate să îi încurce, au meciuri mult mai grele decât CFR. Bine, CFR vor avea cu noi, dar Astra şi Botoşani sunt echipe greu de trecut", a spus Becali, la Digi Sport.

Universitatea Craiova cere amânarea finalei Cupei României

Universitatea Craiova a cerut, oficial, amânarea datei la care se va disputa finala Cupei României. FCSB şi Sepsi Sf. Gheorghe ar trebui să se lupte cu trofeul pe masă pe 22 iulie 2020, la Ploieşti, dar data aleasă nu este pe placul liderului din Liga 1.

"Iar declaraţiile celor de la Craiova… Mă deranjează ipocrizia asta că să se mute, vezi Doamne, finala Cupei. Cred că şi-au dat seama de greşeala făcută cu Viitorul atunci şi au înţeles lecţia pe care le-am dat-o eu acum. Dar chestiunea asta cu amânarea finalei Cupei e ceva… În rest, celelalte declaraţii sunt decente, pe care orice conducător le-ar face. E normal să-şi apere echipa. Doar Petrescu bate câmpii.

Reclamă

Nu voi odihni pe nimeni. Ce pot face? E vorba de dreptate. Poţi să odihneşti jucătorii şi să pierzi finala Cupei că te bate Dumnezeu. Nu hotărăşti tu cine e campion. Trebuie să joci şi cu CFR la aceeaşi intensitate. 

Mihăilă îşi rupea mâna, omul vrea să fie campion. Îmi bat eu joc de Mihăilă? Şi dacă pierd jucători pentru meciul cu Sepsi… Eu împlinesc dreptatea, nu o să mă poată arăta nimeni cu degetul, nici Rotaru nici nimeni. Asta e. Pierd, pierd, dar măcar ştiu că am fost drept", a mai spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și