Închide meniul

FCSB a câştigat lupta cu Legia Varşovia pentru Sergiu Buş. Craiova şi CFR au fost şi ele pe fir. "Am discutat cu ei chiar şi azi"

Antena Sport Publicat: 14 iulie 2020, 17:47 / Actualizat: 16 noiembrie 2022, 16:32

Reclamă
FCSB a câştigat lupta cu Legia Varşovia pentru Sergiu Buş. Craiova şi CFR au fost şi ele pe fir. "Am discutat cu ei chiar şi azi"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ggi Becali la palat

FCSB poate considera că a dat lovitura cu transferul lui Sergiu Buş, dacă ţinem cont că, inclusiv azi, atacantul de 27 de ani a avut ofertă de la Legia Varşovia. Buş putea ajunge şi la CFR sau Craiova, dar a ales echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O altă echipă care a încercat să recupereze pe ultima sută de metri, și o spun în premieră, a fost Legia Varșovia. Campioana Poloniei de sâmbătă seară. Am negociat cu ea, cei de acolo au încercat să discute și cu Sergiu din punct de vedere personal.

Am discutat cu ei inclusiv astăzi. Legia este campioana Poloniei, dar Sergiu Buș a ales FCSB! Nu are rost să mă raportez la echipele din România. Sergiu a venit cu sufletul și cu inima deschisă, încrezător”, a spus Bogdan Apostu, pentru gsp.ro. 

Sergiu Buş a semnat cu FCSB pe 3 ani

Anul trecut, Gigi Becali era gata să dea 500.000 de euro pentru a-l lua pe Sergiu de la Gaz Metan. Chiar dacă Iordănescu nu voia să-l lase, dacă FCSB achita suma, jucătorul s-ar fi mutat la Bucureşti.

Sergiu Buş a semnat acum un contract valabil pe 3 ani, el având o clauză de reziliere de două milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Echipa lui Gică Hagi, umilită de covăsneni în prima repriză 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și