Închide meniul

Jose Mourinho a răbufnit după ce rivala Manchester City a scăpat de excluderea din Europa. "E o decizie ruşinoasă"

Antena Sport Publicat: 14 iulie 2020, 17:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
Jose Mourinho a răbufnit după ce rivala Manchester City a scăpat de excluderea din Europa. "E o decizie ruşinoasă"

DPA Images / Hendrik Schmidt via Hepta

Jose Mourinho o atacă pe Manchester City

"Decizia este ruşinoasă, deoarece dacă City nu este vinovată, atunci nu ar trebui amendă. Dacă dacă ei sunt vinovaţi, atunci decizia este la fel de ruşinoasă şi ar trebui interzişi din competiţie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu ştiu dacă City este vinovată sau nu, dar oricum, decizia este ruşinoasă", a spus Mourinho.

Manchester City a scăpat de suspendarea din Champions Leaague

Luni, Manchester City a aflat că TAS a anulat decizia UEFA, luată în februarie, în urma căreia cetăţenii erau suspendaţi doi ani din Liga Campionilor.

UEFA anunţase excluderea "cetăţenilor" din cea mai importantă competiţie inter-cluburi şi o amendă de 30 de milioane de euro. Decizia venea după anumite dezvăluiri făcute de nemţii de la Der Spiegel, în 2018.

Astfel, decizia UEFA a fost întoarsă, iar clubul va plăti doar 10 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și