Închide meniul

OFICIAL | A venit SMURD-ul în Ştefan cel Mare! Dinamo are un nou antrenor. Adrian Mihalcea, înlocuit cu Mulţescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2020, 11:57 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
OFICIAL | A venit SMURD-ul în Ştefan cel Mare! Dinamo are un nou antrenor. Adrian Mihalcea, înlocuit cu Mulţescu

Facebook Dinamo

Mulţescu şi Ţălnar au semnat cu Dinamo

Alb-roşiii au numit şi un nou director tehnic. Este vorba de o altă legendă a clubului din Ştefan cel Mare, Cornel Ţălnar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mulţescu şi Cornel Ţălnar s-au întors la Dinamo

"Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul principal Adrian Mihalcea. Numit în urmă cu patru luni la conducerea tehnică dinamoviștilor, în locul lui Dusan Uhrin, după două înfrângeri consecutive în play-out-ul acestei ediții de campionat, 0-1 pe teren propriu cu Academica Clinceni și 0-1 în deplasare cu Politehnica Iași, Adrian Mihalcea nu a reușit, din păcate pentru tot ce înseamnă Dinamo, rezultatele așteptate de suflarea alb-roșie, atât în Liga 1, cât și în semifinalele Cupei României.

O victorie (3-1 cu Academica Clinceni), o remiză (1-1 cu Politehnica Iași) și trei eșecuri (1-3 cu Sepsi Sf. Gheorghe, 0-1 cu FC Voluntari și 0-1 cu Viitorul Constanța) a adunat Adrian Mihalcea în Liga 1 și două înfrângeri în semifinalele Cupei României, 0-3 și 0-1 cu FCSB.

Dincolo de rezultate, Adrian Mihalcea rămâne un dinamovist incontestabil. A venit într-un moment complicat la Dinamo, iar clubul din Ștefan cel Mare îi mulțumește public pentru tot ce a făcut pentru echipă în cel mai dificil sezon din istoria de 72 de ani a clubului. De astăzi până la finalul acestui sezon competițional, noul antrenor principal al echipei Dinamo București este Gheorghe Mulțescu, a anunțat directorul general Bogdan Bălănescu", este anunţul făcut de dinamovişti pe site-ul oficial.

Dinamo este pe loc retrogradabil în Liga 1. Ocupă penultima poziţie, dar mai are două restanţe de disputat. Alb-roşiii sunt la un punct în spatele lui Poli Iaşi, echipă cu care tocmai au remizat, 1-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și