Închide meniul

OFICIAL | A venit SMURD-ul în Ştefan cel Mare! Dinamo are un nou antrenor. Adrian Mihalcea, înlocuit cu Mulţescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2020, 11:57 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

OFICIAL | A venit SMURD-ul în Ştefan cel Mare! Dinamo are un nou antrenor. Adrian Mihalcea, înlocuit cu Mulţescu

Facebook Dinamo

Mulţescu şi Ţălnar au semnat cu Dinamo

Alb-roşiii au numit şi un nou director tehnic. Este vorba de o altă legendă a clubului din Ştefan cel Mare, Cornel Ţălnar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mulţescu şi Cornel Ţălnar s-au întors la Dinamo

"Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul principal Adrian Mihalcea. Numit în urmă cu patru luni la conducerea tehnică dinamoviștilor, în locul lui Dusan Uhrin, după două înfrângeri consecutive în play-out-ul acestei ediții de campionat, 0-1 pe teren propriu cu Academica Clinceni și 0-1 în deplasare cu Politehnica Iași, Adrian Mihalcea nu a reușit, din păcate pentru tot ce înseamnă Dinamo, rezultatele așteptate de suflarea alb-roșie, atât în Liga 1, cât și în semifinalele Cupei României.

O victorie (3-1 cu Academica Clinceni), o remiză (1-1 cu Politehnica Iași) și trei eșecuri (1-3 cu Sepsi Sf. Gheorghe, 0-1 cu FC Voluntari și 0-1 cu Viitorul Constanța) a adunat Adrian Mihalcea în Liga 1 și două înfrângeri în semifinalele Cupei României, 0-3 și 0-1 cu FCSB.

Dincolo de rezultate, Adrian Mihalcea rămâne un dinamovist incontestabil. A venit într-un moment complicat la Dinamo, iar clubul din Ștefan cel Mare îi mulțumește public pentru tot ce a făcut pentru echipă în cel mai dificil sezon din istoria de 72 de ani a clubului. De astăzi până la finalul acestui sezon competițional, noul antrenor principal al echipei Dinamo București este Gheorghe Mulțescu, a anunțat directorul general Bogdan Bălănescu", este anunţul făcut de dinamovişti pe site-ul oficial.

Dinamo este pe loc retrogradabil în Liga 1. Ocupă penultima poziţie, dar mai are două restanţe de disputat. Alb-roşiii sunt la un punct în spatele lui Poli Iaşi, echipă cu care tocmai au remizat, 1-1.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și