Închide meniul

Gigi Becali, scos din minţi de patronul Craiovei: "Băi, Rotarule, nu te atingi tu acum nici de unghia mea mică! Să tacă din gură când vine vorba de mine"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iulie 2020, 8:37 / Actualizat: 15 noiembrie 2022, 17:59

Gigi Becali, scos din minţi de patronul Craiovei: "Băi, Rotarule, nu te atingi tu acum nici de unghia mea mică! Să tacă din gură când vine vorba de mine"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali

Becali a acuzat furios arbitrajul lui Marcel Bîrsan, căruia i-a reproşat că nu a dat două penalty-uri pentru FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când el, un om ca Rotaru, dacă face o aluzie la mine. Îi spun aşa, e adevărat, mă închin acum, dar ‘băi, Rotarule, nu te atingi tu acum nici de unghia mea mică!’ La ce războaie am dus acum în ţara asta, toate împotriva mea, m-am războit. Eu îl respect pentru că a făcut ce a făcut, a făcut bani, ii merge mintea, dar orice a făcut, nu îmi ajunge la unghia mică. 

Când vine vorba despre Becali, să închidă gura. Să spună ‘E prea mare căciula pentru mine să spun numele Becali‘”, a atacat Gigi Becali la Pro X.

Mihai Rotaru: „Avem o invazie a precupețelor”

Mihai Rotaru a reacționat dur după atacurile lansate de Gigi Becali la adresa arbitrajului lui Marcel Bîrsan.

Noi avem în momentul de față o invazie la precupețelor în Liga 1. Pentru mine e rușinos să spui că nu a fost penalty la Mihăilă cât casa. Arbitrul a dat tot ceea ce a fost clar. La fel de rușinos e să spui că nu a fost penalty când i-a dat cu pumnul în cap lui Koljic. Sunt aceleași precupețe. Definiția precupețelor este cel care cumpără de la producător și vinde la tarabă. Precupețele să își vadă de de problemele lor„, a spus Mihai Rotaru la Pro X.

Reclamă

Becali a spus că Universitatea Craiova nu are față de campioană. Răspunsul lui Rotaru nu a întârziat să apară.

Așa cum spun ei că nu avem față de campioană, așa nici ei nu au față să o bată pe Sepsi în finala Cupei. Este imposibil acest lucru„, a mai spus Mihai Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și