Închide meniul

Gigi Becali, scos din minţi de patronul Craiovei: "Băi, Rotarule, nu te atingi tu acum nici de unghia mea mică! Să tacă din gură când vine vorba de mine"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iulie 2020, 8:37 / Actualizat: 15 noiembrie 2022, 17:59

Gigi Becali, scos din minţi de patronul Craiovei: "Băi, Rotarule, nu te atingi tu acum nici de unghia mea mică! Să tacă din gură când vine vorba de mine"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali

Becali a acuzat furios arbitrajul lui Marcel Bîrsan, căruia i-a reproşat că nu a dat două penalty-uri pentru FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când el, un om ca Rotaru, dacă face o aluzie la mine. Îi spun aşa, e adevărat, mă închin acum, dar ‘băi, Rotarule, nu te atingi tu acum nici de unghia mea mică!’ La ce războaie am dus acum în ţara asta, toate împotriva mea, m-am războit. Eu îl respect pentru că a făcut ce a făcut, a făcut bani, ii merge mintea, dar orice a făcut, nu îmi ajunge la unghia mică. 

Când vine vorba despre Becali, să închidă gura. Să spună ‘E prea mare căciula pentru mine să spun numele Becali‘”, a atacat Gigi Becali la Pro X.

Mihai Rotaru: „Avem o invazie a precupețelor”

Mihai Rotaru a reacționat dur după atacurile lansate de Gigi Becali la adresa arbitrajului lui Marcel Bîrsan.

Noi avem în momentul de față o invazie la precupețelor în Liga 1. Pentru mine e rușinos să spui că nu a fost penalty la Mihăilă cât casa. Arbitrul a dat tot ceea ce a fost clar. La fel de rușinos e să spui că nu a fost penalty când i-a dat cu pumnul în cap lui Koljic. Sunt aceleași precupețe. Definiția precupețelor este cel care cumpără de la producător și vinde la tarabă. Precupețele să își vadă de de problemele lor„, a spus Mihai Rotaru la Pro X.

Reclamă

Becali a spus că Universitatea Craiova nu are față de campioană. Răspunsul lui Rotaru nu a întârziat să apară.

Așa cum spun ei că nu avem față de campioană, așa nici ei nu au față să o bată pe Sepsi în finala Cupei. Este imposibil acest lucru„, a mai spus Mihai Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și