Închide meniul

Continuă războiul FCSB – Craiova: "Asta e smecherie oltenească, a prazului". Replici între Becali şi Rotaru

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2020, 9:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
Continuă războiul FCSB – Craiova: "Asta e smecherie oltenească, a prazului". Replici între Becali şi Rotaru

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Cei de la Craiova susţin că au informaţii conform cărora comisiile o vor socate pe FCSB din finala Cupei. Becali este însă liniştit şi susţine că totul este doar o strategie a oltenior pentru a-i face să joace tare cu CFR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "O să jucăm la capacitate maximă cu CFR"

"Noi deja ştim la Federaţie. S-a vorbit. Noi jucăm cu CFR pentru noi. Noi nu facem ca voi. S-a vorbit la FRF, este încurcătură. Ei voiau să ne sperie pe noi. Să ne facă să jucăm cu CFR. Eu zic că nu trebuie să le facă. Noi oricum o să jucăm cu CFR. 

Asta e smecherie oltenească de a lor, a prazului, dar nu ţine. Îl pun pe Nistor să declare la finalul meciului, îţi dai seama? Să stea liniştiţi că noi o să jucăm la capacitate maximă cu CFR. Ei cred că nu jucăm noi Cupa, le spun doar atât: pofta-n cui", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Mihai Rotaru, replică pentru Gigi Becali

"Așa cum spun ei că nu avem față de campioană, așa nici ei nu au față să o bată pe Sepsi în finala Cupei. Este imposibil acest lucru", a spus Mihai Rotaru pentru sursa de mai sus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată 21:51 Dennis Politic, „dublă” pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Meci de senzaţie făcut de atacantul „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și