Închide meniul

Continuă războiul FCSB – Craiova: "Asta e smecherie oltenească, a prazului". Replici între Becali şi Rotaru

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2020, 9:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
Continuă războiul FCSB – Craiova: "Asta e smecherie oltenească, a prazului". Replici între Becali şi Rotaru

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Cei de la Craiova susţin că au informaţii conform cărora comisiile o vor socate pe FCSB din finala Cupei. Becali este însă liniştit şi susţine că totul este doar o strategie a oltenior pentru a-i face să joace tare cu CFR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "O să jucăm la capacitate maximă cu CFR"

"Noi deja ştim la Federaţie. S-a vorbit. Noi jucăm cu CFR pentru noi. Noi nu facem ca voi. S-a vorbit la FRF, este încurcătură. Ei voiau să ne sperie pe noi. Să ne facă să jucăm cu CFR. Eu zic că nu trebuie să le facă. Noi oricum o să jucăm cu CFR. 

Asta e smecherie oltenească de a lor, a prazului, dar nu ţine. Îl pun pe Nistor să declare la finalul meciului, îţi dai seama? Să stea liniştiţi că noi o să jucăm la capacitate maximă cu CFR. Ei cred că nu jucăm noi Cupa, le spun doar atât: pofta-n cui", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Mihai Rotaru, replică pentru Gigi Becali

"Așa cum spun ei că nu avem față de campioană, așa nici ei nu au față să o bată pe Sepsi în finala Cupei. Este imposibil acest lucru", a spus Mihai Rotaru pentru sursa de mai sus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă de la 11:05, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și