Închide meniul

Gigi Becali a pus tunurile pe olteni! "Craiova nu are valoare de campioană"

Silviu Corneanu Publicat: 13 iulie 2020, 6:28 / Actualizat: 14 noiembrie 2022, 16:12

Reclamă
Gigi Becali a pus tunurile pe olteni! "Craiova nu are valoare de campioană"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

În acest moment, echipa din Bănie are 13 puncte peste FCSB şi 4 peste CFR, dar ardelenii au un meci mai puţin disputat. Chiar şi aşa, Gigi Becali nu-i vede pe olteni campioni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Craiova nu a jucat nimic! Nu a avut nicio ocazie! Noi am avut 100 de ocazii, am jucat… Bine, nici noi nu am jucat prea bine. Eu zic că ei nu vor lua titlul. 

Să vă explic de ce. Craiova nu are valoare de campioană! Nu a jucat ca o campioană! Trebuia să ai mai multe ocazii când joci acasă. Nu știu dacă CFR Cluj e mai bună„, a spus Gigi Becali pentru Look Plus.

FCSB a contestat dur arbitrajul

Oltenii s-au impus din două penalty-uri, în duelul cu FCSB, iar atât Mihai Stoica, cât şi Gigi Becali au contestat dur arbitrajul. Cei doi susţin că roş-albaştrii au avut două lovituri de la 11 metri neacordate.

Să dictezi asemenea penalty-uri şi să ignori ţinerea lui Man de către Acka, ce explicaţii o avea Bîrsan. UPDATE: Încă un penalty refuzat, fault Bancu la Tănase„, a răbufnit Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Reclamă

MM a răspuns mai apoi unei persoane care a comentat: „Probabil nu i-a întins şortul mai mult de un metru„.

Mihai Stoica a reclamat fazele din minutele 71 şi 86. La prima, Man este tras de tricou de Acka, iar în a doua, Bancu îl loveşte peste picior pe Tănase.

Gigi Becali: „Băi, Bîrsane, unde te trezeşti, mă?”

Cum să arbitrezi în halul ăsta? N-ai văzut bine, Bîrsane! Iartă-mă! Dacă vezi că trage de șort în fața ta nu dai 11 metri? Înseamnă că are mai multe…

Reclamă 4 / 0/3

Noi în România avem un super arbitru, Bîrsan! Să-i dău un leu albastru. Băi, Bîrsane, unde te trezești, mă? Pe câmpie… Îți dai seama cine e Bîrsan. Cum mai poți ieși pe teren când ai făcut ce ai făcut? Dai 11 metri la mișto…„, a răbufnit şi Gigi Becali, la Look Plus.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și