Închide meniul

EXCLUSIV | Gnohere merge pe mâna lui Pintilii: "El are calităţi de antrenor, e un lider"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2020, 6:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

EXCLUSIV | Gnohere merge pe mâna lui Pintilii: "El are calităţi de antrenor, e un lider"

SportPictures via Hepta

Harlem Gnohere îl vrea pe Pintilii în locul lui Vintilă

Becali se gândeşte să facă marea rocadă la FCSB. Vintilă să devină secund, iar Pintilii antrenor principal. Mutarea este una apreciată de Harlem Gnohere, cel care a plecat cu scandal de la FCSB şi a lansat acuze în direcţia lui Vintilă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Pintilii are calități de antrenor. Merită sa fie antrenor la echipa. Sper că va funcționa numirea lui. Este un lider", a spus Harlem Gnohere în exclusivitate pentru Antenasport. 

Gnohere, atacuri în valuri la Vintilă

Gnohere nu a avut o relaţie bună cu Vintilă. Atacantul nu s-a ferit să o spună public. 

"Rednic a fost primul antrenor cu care am lucrat, aici, în România. El este cel care m-a împins să fiu bun. Nu voi uita că cei dinaintea lui îmi spuneau că nu pot juca. Apoi au semnat cu FCSB şi am avut mai mulţi antrenori, printre care Reghecampf şi Dică. Apoi a venit Teja, pe care nu l-am prins foarte mult, dar antrenamentele pe care le făcea erau foarte bune. Teja face lucrurile foarte bine!

Pe Bogdan Andone nu îl cunoşteam. Eu m-am operat şi el a plecat după două săptămâni. Nu l-am cunoscut ca antrenor. Rednic, Reghecampf şi Dică sunt cei mai buni! Nu pot să îi spun numele celui mai enervant antrenor, dar toată lumea ştie cine este acela. Pentru mine nu a fost o persoană corectă!", spunea Harlem Gnohere în exclusivitate la AntenaSport.

Reclamă

Bogdan Argeş Vintilă: "Până când voi fi anunţat, eu sunt antrenor principal"

Bogdan Vintilă va fi antrenor principal şi la derby-ul cu Universitatea Craiova. În staff-ul celor de la FCSB vor mai veni Toni Petrea şi Thomas Neubert, principalii colaboratori ai lui Laurenţiu Reghecampf. 

Până când voi fi anunţat, eu sunt antrenor principal. Eu trebuie să îmi văd de echipă, să o pregătesc, jucătorii trebuie să asculte de mine. Când va fi ceva oficial, nu e nicio problemă, dar momentan, acum, sunt antrenorul acestei echipe.

Vom vedea pe viitor. Nu vreau să se speculeze de acum. Mie îmi face plăcere să lucrez la FCSB", a spus Vintilă după victoria cu Dinamo (1-0).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și