Închide meniul

"Ştiu de încă o echipă din Anglia!" Becali, noi detalii despre transferul lui Man: "Ştiu că s-a scris şi prin Italia"

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2020, 8:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
"Ştiu de încă o echipă din Anglia!" Becali, noi detalii despre transferul lui Man: "Ştiu că s-a scris şi prin Italia"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali

Becali a cerut 15 milioane de euro şi un procent de 10 la sută dintr-un viitor transfer, însă cei de la Norwich au spus "pas". Becali spune că mai are o ofertă din Premier League pentru Man. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu ştiu despre încă o echipă din Anglia, din Premier League. De italieni ştiu că s-a scris prin Italia ceva, dar nu am nicio ofertă. Nu am fost eu întrebat direct. Eu cer ceva ce nu este la ora asta. Eu cred în viitorul lui Man. Şi atunci, eu cer o sumă pe care eu cred că o va avea. El are acum 21 de ani.

Becali, despre Dennis Man: "Ei mi-au zis că la ora asta face 7 milioane"

Ei mi-au zis că la ora asta face 7 milioane. Le-am spus că sunt conştient de asta, dar ştiu ce valoare va avea peste 2 ani şi îl vând cu 50 de milioane. Şi ei au spus că da, sunt conştienţi de calităţile pe care le are. Eu ştiu să speculez. Îmi joaca şi mie, câştig şi cu el şi iau şi mai mulţi bani. Văd că are şi mai multe oferte", a spus Gigi Becali la Pro X.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și