Închide meniul

"Ştiu de încă o echipă din Anglia!" Becali, noi detalii despre transferul lui Man: "Ştiu că s-a scris şi prin Italia"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2020, 8:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

"Ştiu de încă o echipă din Anglia!" Becali, noi detalii despre transferul lui Man: "Ştiu că s-a scris şi prin Italia"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali

Becali a cerut 15 milioane de euro şi un procent de 10 la sută dintr-un viitor transfer, însă cei de la Norwich au spus "pas". Becali spune că mai are o ofertă din Premier League pentru Man. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu ştiu despre încă o echipă din Anglia, din Premier League. De italieni ştiu că s-a scris prin Italia ceva, dar nu am nicio ofertă. Nu am fost eu întrebat direct. Eu cer ceva ce nu este la ora asta. Eu cred în viitorul lui Man. Şi atunci, eu cer o sumă pe care eu cred că o va avea. El are acum 21 de ani.

Becali, despre Dennis Man: "Ei mi-au zis că la ora asta face 7 milioane"

Ei mi-au zis că la ora asta face 7 milioane. Le-am spus că sunt conştient de asta, dar ştiu ce valoare va avea peste 2 ani şi îl vând cu 50 de milioane. Şi ei au spus că da, sunt conştienţi de calităţile pe care le are. Eu ştiu să speculez. Îmi joaca şi mie, câştig şi cu el şi iau şi mai mulţi bani. Văd că are şi mai multe oferte", a spus Gigi Becali la Pro X.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și