Închide meniul

Narcis Răducan ştie cine va fi viitorul antrenor de la FCSB: "Va veni sută la sută"

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2020, 9:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
Narcis Răducan ştie cine va fi viitorul antrenor de la FCSB: "Va veni sută la sută"

Narcis Răducan, scandal cu mama unui copil

Narcis Răducan a fost director sportiv la FCSB

Gigi Becali a anunţat că cei doi că vor reveni la FCSB. Răducan bănuieşte că prin revenirea celor doi, Reghecampf îşi "pregăteşte" terenul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Probabil că la vară vine Reghecampf. Şi eu aş spune la fel dacă nu aş fi terminat contractul acolo. Adică ce antrenor vedeţi să îşi lase tot staff-ul să plece?! Jumătate din meseria de antrenor presupune colaborarea cu staff-ul. Nu există un antrenor în lumea asta care să aibă pe umeri un contract de milioane de euro şi să facă asta din altruism, să îi dea drumul staff-ului. 

Nu există aşa ceva. Reghe va veni sută la sută, dar e normal să aibă acel discurs, pentru că are un contract acolo şi trebuie să îl ducă la capăt. Eu aşa văd lucrurile", a spus Narcis Răducan la Pro X. 

Reghecampf mai are doi ani de contract cu Al Wasl

Becali l-ar dori pe Reghecampf pe banca FCSB, iar antrenorul nu ar zice nu, însă, în acest moment, reîntoarcerea lui Reghe este blocată de faptul că tehnicianul de 44 de ani este sub contract Al Wasl.

Soţia lui Reghecampf, Anamaria Prodan, susţine că acesta va trebui să plătească despăgubiri destul de mari, dacă va dori să vină acum la FCSB. Antrenorul mai are încă doi ani de contract.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” Vezi toate știrile
Citește și