Închide meniul

Bogdan Vintilă: "Întrebaţi-mă acum, cât puteţi! Până voi fi anunţat, eu sunt principal". Ce se întâmplă cu postul de antrenor de la FCSB

Antena Sport Publicat: 8 iulie 2020, 19:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
Bogdan Vintilă: "Întrebaţi-mă acum, cât puteţi! Până voi fi anunţat, eu sunt principal". Ce se întâmplă cu postul de antrenor de la FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Bogdan Argeş Vintilă pleacă de la FCSB

"Este meritul lor că au reuşit să ajungă în finală. Mă bucur pentru rezultat şi consider că aceste două victorii sunt un cadou bun care să mai estompeze puţin din amărăciunea din clasament. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost şi un joc de aşteptare. Consideră că am arătat că suntem echipa mai bună. Mai sunt două trei zile până la Craiova, se pot întâmpla multe. Întrebaţi-mă acum, cât puteţi. 

Ne bucurăm să producem jucători care pot fi vânduţi. Sper să se concretizeze. Asta ar arăta că se munceşte bine aici. 

Bogdan Argeş Vintilă: "Până când voi fi anunţat, eu sunt antrenor principal"

Până când voi fi anunţat, eu sunt antrenor principal. Eu trebuie să îmi văd de echipă, să o pregătesc, jucătorii trebuie să asculte de mine. Când va fi ceva oficial, nu e nicio problemă, dar momentan, acum, sunt antrenorul acestei echipe. 

Vom vedea pe viitor. Nu vreau să se speculeze de acum. Mie îmi face plăcere să lucrez la FCSB", a spus Vintilă după victoria cu Dinamo (1-0).

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:39

Darius Olaru, eliminat în PAOK Salonic – FCSB! Gest stupid al căpitanului roş-albaştrilor în repriza secundă

23:37

LIVE TEXTPAOK – FCSB 0-1! Darius Olaru a fost eliminat! Bîrligea a marcat pentru campioana României. Târnovanu, paradă colosală

23:22

Daniel Bîrligea, al doilea gol în Europa League pentru FCSB! Reacţia imediată a lui Răzvan Lucescu

23:08

Mihai Lixandru a urlat de durere pe gazon în PAOK – FCSB şi a fost luat cu targa. A fost schimbat cu Edjouma

22:57

Ce stă în spatele gestului uriaş făcut de David Popovici pentru 11 copii cu dizabilităţi: „Mi-e jenă doar să înot”

22:50

Ștefan Târnovanu a „salvat-o” pe FCSB în prima repriză a meciului cu PAOK! L-a blocat pe Taison cu o paradă uriașă

1 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!” 5 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 6 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”
Citește și