Închide meniul

EXCLUSIV | Vintilă a sperat degeaba! Un titular a revenit la antenamente, dar nu va putea evolua cu Dinamo. Situaţia lui Soiledis

Antena Sport Publicat: 6 iulie 2020, 11:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
EXCLUSIV | Vintilă a sperat degeaba! Un titular a revenit la antenamente, dar nu va putea evolua cu Dinamo. Situaţia lui Soiledis

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Bogdan Vintilă este antrenorul FCSB

Cum Iulian Cristea este suspendat, după cartonaşul roşu încasat la meciul cu Botoşani, scor 1-1, va fi nevoit să imporvizeze iarăşi pe linia de fund. Cel mai probabil, acolo va fi retras Ovidiu Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informaţiile AntenaSport, Răzvan Oaidă a revenit la antrenamentele echipei, dar a efectuat doar prima parte, după care s-a pregătit separat. 

Oaidă şi Soiledis, nu vor putea juca cu Dinamo

Mai mult ca sigur acesta nu va fi apt pentru meciul cu Dinamo, dar se încearcă recuperarea sa totală până la partida cu Universitatea Craiova, din weekend.

În altă ordine de idei, Vintilă spera să-l aibă la meciul cu Dinamo pe grecul Soiledis, care ar fi putut juca fără probleme şi fundaş central, dar, din informaţiile AntenaSport, acesta nu va fi apt de joc. 

La fel ca şi în cazul lui Oaidă, şi la Soiledis se încearcă recuperarea sa până la partida din Bănie.

Reclamă

Partida dintre FCSB şi Dinamo se va disputa miercuri, de la ora 20:00, şi va fi în format livetext pe antenasport.ro. În tur, roş-albaştrii s-au impus cu 3-0.

Pe lângă cei enumeraţi mai sus, Vintilă nu se va mai putea baza nici pe Filip şi Nedelcu. Cei doi au accidentări mai vechi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și