Închide meniul

Adi Mihalcea, după prima victorie la Dinamo! "Noi ca proştii am stat în izolare, alţii nu stau". Ce spune de schimbarea lui Borcea după numai un minut

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 16:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
Adi Mihalcea, după prima victorie la Dinamo! "Noi ca proştii am stat în izolare, alţii nu stau". Ce spune de schimbarea lui Borcea după numai un minut

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adrian Mihalcea, prima victorie la Dinamo

"Noi tratăm toate meciurile cât putem de bine, aveam nevoie de această victorie. Avem jucători abătuţi, preocupaţi de probleme. Nu mă interesează că a fost o victorie norocoasă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu am obţinut nimic cu această victorie. Sunt supărat, au fost multe greşeli, mi-a fost teamă. Acum, ne vom bucura. De mâine, începem pregătirea pentru meciul de Cupă, cu gândul la cel de duminică. 

E prima victorie în play-out. Noi ca proştii am stat în izolare, alţii nu stau. E un început, e prima victorie. Nu mă uit la clasament, e dezechilibrat, avem cele mai puţine lucruri. 

Am pierut un meci acasă cu 3-0, obiectivul nostru este acela de a ne salva. Vom vedea cum ne creionăm strategia. Trebuie să ne prezentăm şi să reuşim să câştigăm. Trebuie să fim realist şi să ne salvăm. Vom merge la victorie cu Iaşiul", a spus Mihalcea după meci. 

Borcea, schimbat de Mihalcea după un minut

Mihalcea l-a schimbat pe debutantul de 18 ani Borcea după numai 76 de secunde. Acesta a explicat că a fost o decizie tactică.  

Reclamă

"Vorbisem cu Borcea şi i-am explicat situaţia. Va avea situaţia să joace în meciurile următoare. Noi nu riscăm nimic cu copiii ăştia. Au capacitatea să facă faţă meciurilor. 

E o situaţie neplăcută, o gândire tactică. Trebuie să avem rezulate. Vom vedea dacă vom juca mai mult. Nu trebuie interpretat, asta e strategia", a mai spus Mihalcea.  

După primele 8 etape disputate din play-out, Dinamo e pe locul 7, retrogradabil, cu 20 de puncte. De notat şi faptul că echipa lui Mihalcea are două meciuri mai puţin disputate.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și