Închide meniul

Cătălin Straton, eroul lui Dinamo! A apărat fabulos două penalty-uri în meciul cu Clinceni

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 15:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:36

Reclamă
Cătălin Straton, eroul lui Dinamo! A apărat fabulos două penalty-uri în meciul cu Clinceni

Captură Digi Sport

Cătălin Straton, eroul lui Dinamo! A apărat fabulos două penalty-uri în meciul cu Clinceni

Prima fază a venit în prelungirile primei reprize, atunci când Vojtus a executat în forță, dar Straton a respins. Portarul dinamovist a recidivat în minutul 55, atunci când i-a parat șutul atacantului Buziuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Straton speră în salvarea de la retrogradare

Straton a ajuns la Dinamo la începutul acestui sezon. Portarul de 30 de ani vine după două retrogradări consecutive, cu ACS Poli Timişoara şi Dunărea Călăraşi. Dacă va retrograda şi cu Dinamo, putem spune că ar fi un adevărat blestem pentru Straton, să cazi în Liga a doua cu 3 echipe diferite în trei sezoane consecutive.

Dinamo a pierdut şi cu Viitorul, scor 0-1, iar formaţia lui Adi Mihalcea a rămas pe ultimul loc în Liga 1. Unul dintre cei mai buni oameni ai "câinilor", în partida cu echipa lui Hagi, a fost extrem de dezamăgit la finalul meciului.

"M-am săturat de meciuri pierdute. Dar în seara asta am avut dorință. Ușor-ușor, poate vor veni victoriile, poate începând cu meciul cu Clinceni. Nu-mi rămâne decât să muncesc mai mult. Sunt sigur că o vom scoate la capăt", a declarat Straton la finalul meciului cu Viitorul.

În acest sezon de play-out, Dinamo nu are nicio victorie, din 5 partide şi ocupă poziţia a 8-a, cu 17 puncte, atâtea cu câte au intrat din sezonul regulat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și