Închide meniul

Dinamo tremură de frica unei ruşini istorice! "Un coșmar din care aș vrea să mă trezesc"

Dan Roșu Publicat: 3 iulie 2020, 18:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
Dinamo tremură de frica unei ruşini istorice! "Un coșmar din care aș vrea să mă trezesc"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Fani Dinamo

"Dacă e să fim realiști, noi nu suntem pe loc de baraj. La noi, situația e mult mai dramatică. Etapele trec și noi nu reușim să adunăm puncte. Nu reușim să luăm niciun punct. E adevărat, a fost și acea problemă legată de angajatul nostru pozitiv la testul COVID-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănciulescu: "E ca un coşmar din care aş vrea să mă trezesc"

E un cumul de factori care a dus la parcursul acesta dezastruos. Mi-e foarte greu să vorbesc pentru că e un coșmar din care aș vrea să mă trezesc mâine dimineață și să am cinci-șase puncte în plus și o evoluție mult mai bună de acum.

Mă îngrijorez, etapele trec și nu reușim să adunăm puncte. Eu cred că cel mai important e să vorbești pe teren. În multe privințe e și datoria lor de a scoate echipa din această situație”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Adrian Mihalcea e sprijinit de club

Chiar dacă nu are nicio victorie pe banca dinamoviştilor, Mihalcea are parte de sprijinul clubului.

"Nu se pune problema înlocuirii lui Adrian Mihalcea! Nici nu știu de unde a apărut discuția asta! Echipa a avut o atitudine foarte buna aseară, tot lotul e unit și îi e fidel antrenorului", a spus Bălănescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și