Închide meniul

Croitoru, declarații războinice înainte de meciul cu FCSB. ”Nu poți să mergi acolo și să nu ataci dacă vrei să câștigi”

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2020, 13:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
Croitoru, declarații războinice înainte de meciul cu FCSB. ”Nu poți să mergi acolo și să nu ataci dacă vrei să câștigi”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Croitoru, declarații războinice înainte de meciul cu FCSB. ”Nu poți să mergi acolo și să nu ataci dacă vrei să câștigi”

FCSB a pierdut cu 2-3 duelul cu Astra Giurgiu, iar sâmbătă vor avea un nou test dificil. Trupa lui Croitoru și-a revenit după începutul mai puțin acum, iar acum fotbaliștii săi sunt motivați să obțină un rezultat favorabil pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Croitoru, încrezător înainte de meciul FCSB-Botoșani

FCSB-Botoșani va fi un duel aproape decisiv pentru cupele europene. Cele două se luptă pentru locul trei, care va duce în preliminariile UEFA Europa League. 

"Noi mai avem şi a doua variantă în cazul în care FCSB ar câştiga Cupa. Putem spune că este un meci decisiv pentru locul 3, nu ştiu cât de decisiv, dar unul foarte important. Mai sunt meciuri şi indiferent ce se va întâmpla sâmbătă păstrăm şanse pentru locul 3. Îi simt foarte bine pe jucătorii mei. La noi nu a fost vorba nicio clipă de lipsă de încredere.

A fost vorba de lipsa pregătirii şi de lipsa antrenamentelor, pe care nu le-am putut face pentru că am intrat în acea izolare forţată cu două meciuri într-o săptămână. Tocmai de aceea am folosit cam aceeaşi formulă la cele două partide ca să fie o pregătire fizică prin meciuri.

Nu te poţi duce la Steaua, şi să nu ataci dacă vrei să câştigi. Au o echipă foarte bună, cu jucători de milioane, de zeci de milioane. Cred că va fi un meci deschis şi cel mai bun să câştige”, a spus Croitoru.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și